Monday, November 22, 2010

Banana Stories 1st Giveaway


Salam...
nk tahu x? Dah lamer enna tag suruh join tp lin amik masa coz nk teka betul2...hehe...
bila dah puas menggodek barulah Lin siapkan n3 ni...Lagipun tarikh tutupnya lambat lagi...tahun depan..banyak lagi masa nk join!
Cik enna kita ni study kt uitm jengka rupanya...alahai...ork kuantan jer..lehla jumper2 nanti g jenjalan kat ECM ker..pekerna nasi beriani kt rest.Taj ker...bila tengok FB nya cam jenis yg suker berfotografi..beserla..zaman kat u dulu pun sy mmg suker sangat bergmbar ngan kawan2...
Hasil penyelidikan saya kat FB enna tu, saya jumpala gambar NORITAH ni...


Jgn marah ye enna..kidnap kat FB enna tadi

Oleh itu, dgn yakinnya Lin nk teka...

NORITAH is A

Enna, kasi adiah best yer...




1 comment:

Enna Banana said...

gila ah akak!
akak paling advance tahu tak. haha
neway thanks eh join ga enna yang merepak nih
comment dah 100 ke?
ala..x sediakan hadiah la pulek
haha

nanti enna kena guna random tools dah kalau lebih 30 orang jawab betul :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget