Thursday, November 25, 2010

Kelly Amani Online Shop Giveaway


GA ni datangnya dari abbyonlineshop

Komen sikit jer yer..hehe

Nampaknya blogshop ni masih baru ditubuhkan secara online..tp saya xpastilah dah baper lamer...Barangan yang dijual adalah purse dan beg! Branded punya! Chanel...Prada.... saya lihat cantik2 jugak designnya serta harga yang ditawarkan juga amatlah berpatutan...order form ada untuk memudahkan urusan..begitu juga shoutbox! kira okeyla tu...Nak loading pun cepat sbb widget xbyk pun..blog kemas dan xserabot!

Tapikan...hehe..jgn marah yer nk kutuk sikit..(bukan kutukla..just teguran sikit jer yer...)
Warna template (hitam tu) nmpk elegan tp cam xbaper sesuaila...kalo kaler yg meriah sikit lg syok kot!..hehe pastu kan, kalo leh buat background tu xscroll (mean static) lagi ok kot 4 me...

That's all my comments...



Beg saya dah rosak zip dan juga koyak dah...nk beli baru tu mampu beli kalo yg kt pasar malam hok lelong RM10 tu jer...sekali sekala nk jugak merasa pakai beg yg branded! bukan nk belagak..tp nk merasa jer...lagipun hati ni sangatlah berkenan nk pakai tuk raya cina nanti..kan byk kenduri kahwin..kalo orang tegur saya beli mana beg yg cantik itu...
Sudah semestinya saya jawab :  Beg yang cantik ni saya dapat hadiah giveaway dari kelly amani online shop!

 USHA2 SIKIT BRGN BLOGSHOP NI...




PERGHH! BEST GILER KALO DAPAT NI



SAPER NK BEG JUGAK ? ----> TENGOK SYARAT KAT SINI


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget