Tuesday, November 23, 2010

Oh My Dear Closet Giveaway


Sis Iemaniza adalah tuan punya My Dear Closet Blogshop.

Sis Iemaniza buat giveaway ni...
saper nk join ?

Hope menangla sbb cantik n kiut2 jer semer brgn kat kedai ni...suker!



Tengok syarat dan apa yang patot korang buat tau!

My komen....(BLOG SNDIRI PUN HAMPEH JER...HEHE)
1. First of all, i think sis patot besarkan lagi header tu kasi ngam2 sikit ngan template..baru ok...template dah comey
2. Then,  kalo ada tab kat atas tu lagi kemas...mungkin boleh buat tab tuk follower ker, bloglist ker, dan lain2...
3. Saya juga merasakan kalo ada 3 column kat bahagian bawah tu/footer lagi ok kot...byk sikit mende leh isi...xdelah melorot sampai ke bawah...bloglist tu setting just show sikit2 jer..10 jeker..arrange by update...
4. Yang part category tu, setting jadi cloud tuk jimatkan ruang...xderla jadi list panjang...hehe
5. Susunan widget pun kena teratur sikit supaya lagi kemas...leh guna css style tuk kasi cantik sikit...xpun just buat menu slide..bile kita klik baru kuar mende tu...
Yang penting kita kena try2 testing tutorial blogger2 otai nk kasi blog cantik..saya pun dlm proses jugak..
Okeyla..tu jer kot saya nk komen...mintak maaf yer sis kalo ada tersalah kata atau tersinggung...saya pun insan yang punya kelemahan dan tidak sempurna adanya..

TARIKH TUTUP : 22 DISEMBER 2010


1 comment:

iemaniza said...

TQ ye lyn...!
really appreciated it..
akak pu br nk bljr jugak.
pelan2 touch up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget