Monday, November 15, 2010

STOBERRI COKLAT 1ST GIVEAWAY - BLOG VS FB


Giveaway yg menarik! hadiah best2...AVON DAN COSWAY...
nk cuba nasib?
klik kat sini yer...puan penganjur kenakan syarat yang xsusah pun...


Suker blog ker FB?


Pada sayala...honestly saya lebih suka berblogging sebab saya boleh express all my feeling in my blog! kalo dlm FB macam xsesuai jerkan...coz t itu penting dalam mpt tu untuk kita bersosial...
Lagipun bila ada blog ni, rasa cam ada umah sendiri jer...leh decorate sesuka hati ngan pelbagai tema dan layout..kalo dalam FB maner leh buat gitu kan...Lagipun saya xsuker sangat FB ni sbbnya macam2 sangat aplikasi yang menyemakkan mata..gamesla...ingat lagi yg send pillow tu...ermm...sangat xsuker...
Paling best bila berblogging ni bila kita selalu connected ngan rakan2 kita yang selalu jenguk blog kita..kasi komen..tambah kawan...walau xpernah bersua muka..tp rasa cam dah eknal lama jer...
Part plg best sudah tentulah dapat side income from nuffnang! sikit2 lama2 jadi bukit...usaha tangga kejayaan dan keikhlasan itu penting buat blogger!
Ini adalah pengakuan ikhlas pendapat saya yer...
FB ni kalo nk advertise apa2 or nk jumpe kenalan lamer okeyla...kira jejak kasihla...tu jerla yg saya suker part FB ni...blog lagi bestla than  FB for me...

end date : 20/11/10


Best jugak kalo dpat hadiah utama tu..rezeki org kata...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget