Tuesday, November 23, 2010

SyamilaMohd's Giveaway


Inilah belog designer...nk order watermark ker..design blog ker..template ker...dipersilakan..opppsss! lari tajuk plak...promote sikit blog yg cantik dan ceria ni...
Lin tahu pasal blog ni pun daripada Kakyong...

Saya nk sangat menang hadiah dari ummi2shoppe ni sebab adiahnya sangat2lah menarik! nk bagi adik Nisa kalo menang adiah tu...


 

comey kan...


Saya nk tagged kehelan jassani dan mumun

Blogger lain yang baca ni pun harap join jugak yer...

Due date : 31 Disember 2010 (last hari tahun 2010)



1 comment:

SYaMiLa said...

salam lin...

maaf yea...bukan tk nak terjah...tak sempat...lagipun tenet tk ok sgt...byk yg dh terjah tk leh tinggalkan komen...kalau tak de komen tu maknanya lulus la yea...dh remark kt blog dlm senarai perserta..

kalau yg tak lulus tu akak try jugak komen...;-)

yg ni mmg dh LULUS.....gud luck yea...harap2 ira & ahmad terpilih la ur lucky number nanti...

mlm ni baru nk upload senarai peserta dn lucky number masing2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget