Wednesday, December 8, 2010

Contest Terjah dan Geledah Tahun Baru


Sebelum ke syarat contest, nk ucap Selamat menyambut Maal Hijrah kat mak! Impian saya MENANG HADIAH UTAMA tu..hehe

Pandangan pasal blog Lagenda Mahsuri
Honestly, saya mmg dah tertarik dengan template yang simple serta kaler yang tidak menyerabutkan ni. Kiranya blog ni dah ok dari segi template dan layout serta pemilihan warna! Betul ni...Pastunya blog ni jugak menampakkan kematangan seorang wanita yang sudah ebrgelar IBU...Cam matured ar kiranya. Cara penulisan juga sangatlah kemas dan teratur! Nak salute pasal pemilihan tajuk! pandai mak fikir tajuk yang agak best tuk semua entri yang ditulis! Setiap entri pulak pasti mndapat sambutan komen yang sangat2 menggalakkan...Pasal SEO plak sorila..sy xpndai nk komplen!
So, kesimpulannya...blog ni dah ok sesangat! nk improve pun xtau tang mana dah..maybe SEO ar kot spya page rank lagi tinggi ker...Domain dah yag sendiri.okla tu...

Seme post best2 tau..susah  nk pilih3 jer...tp sy suker hok ni
1. Gajet Baru Mak - sbb cantik externak hd tu..pink kaler!
2. Mak berbikini di PD - tajuk mantap!
3. Maka berterbanglah Reramaku - sy slh sorang yg dpt rerama itu

Kalaulah saya pemenang hadiah utama tu, saya nak mintak mak belanja saya 2 bijik bantal bentuk strawberi kaler pink(nk isi dalam keter) pastu selebihnya nk cermin perhiasan atau jam perhiasan yang english style...boleh x? (supaya ingat kat mak setiap kali tengok cermin atau jam tu) 

Nak tag :


Tarikh tutup : 21/12/10


JOIN KAT BLOG MAK LAGENDAMAHSURI


1 comment:

Lagenda said...

Hahahaha...tuan guru besar dtg untuk menyemak kerja sekolah anak muridnya!!

Done lin. Mak dah check..

Thanks kerana join. Sabar menanti keputusannya yek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget