Wednesday, December 22, 2010

Giveaway Gift From Cameron


Saper nak gift jugak? kena klik banner dulula kat atas tu

LISA, kalo tempat2 percutian yang best kat Malaysia ni, Lin nk suggestkan pegi ke Langkawi sebab tempat tu banyak mende yang kita boleh lawat dan buat. Macam kat Langkawi tu memang dah femes dengan tempat pelancongan kan. Lagipun sesuai untuk family berholiday. Barang2 kat sana pun agak murah kan. Lin lum penah sampai lagi sana tp based on information from internet n frend yang penah pegi sna, memang xrugila! naik kereta kabel, lawat makam mahsuri, shopping brgn kaca...Pemandangan kat Langkawi pun sangatlah cantik dan indah! Mendamaikan...

all picture kredit to google.
helang..mercu tanda langkawi

pantai langkawi..cantik...

skybridge...cam jalan tengah awan!

shopping kat pekan Kuah!macam2 ada...


Langkawi ni seperti yang kite memang tau adalah tempat bebas cukai,yang mane barang-barang dijual dengan harga lebih rendah dari pasaran yang biasa. Biasanya orang akan cari barang-barang seperti pinggan mangkuk, kain batik dan juga coklat! Kedai yang femes kat sana IDAMAN SURI dan Haji Ismail Group...

Saya pun ada plan nak g bercuti ngan family kat Langkawi. Teruja sangat nak pegi sana sebab pemandangan sungguh menakjubkan! 
JOM BERCUTI ke Langkawi!
Lin nak tagged kakyong, sis ummi hanie dan elismelia


Saper yang belum join tu, cepat2la join sebelum 24 Disember ni! KLik banner atas tu yer.









2 comments:

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam. hai..thanks 4 joining:)
gud luck yew

kakyong said...

singgah sini.... nak amik tag.. terima kasih Lin.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget