Wednesday, December 29, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Terasa nak makan bersantai bak berada di awan biru? Ataupun anda mengimpikan sesuatu yang sungguh romantis tuk yang tersayang? Inilah masanya...di HAVEN pasti menjanjikan impian anda itu menjadi kenyataan!
Kalo tak percaya boleh tanya saudara eyriqazz. Ye x? Meh baca kisah bro eyriqazz jamu selera kat awan dan lihat betapa romantiknya beliau bila buat surprise tuk wife beliau kat HAVEN tu.
Kalau nak lagi detail pasal tempat tu, layari jelah website HAVEN yer...
Saya nak join GA ni manerlah tahu ada rezeki dapat voucher free bro nak kasi! lehla santai2 ngan family nanti...Kalau xdapat voucher pun dapat t-shirt ke jadilah...cash money ker..hehehe..kan bro menang myselangorstory dan churp2!



Orang kata tuah ayam nampak di kaki, tuah saya? ada kat Alisya! hehehe...ye x bro?

Lin nak tag misx miera, cik putri dan lyssa

Saper lagi yang belum join tu, jemput2lah join yer...

Tarikh tutup : 31/12/10

happy new year 2011 bro eryqazz!


2 comments:

Myra Jay said...

Gud Luck Sis.. Myra nk join gakler.. :)

Eyriqazz said...

Salam,

thanks join..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget