Thursday, December 30, 2010

Habis Geledah dan terjah! Aci x kalau.....

Alhamdulillah..
akhirnya saiap jua kejer saya sebagai penganjur GA! sesi terjah dan geledah...
tapi yang dah last2 ni saya xkomen sangat da sebabnya nk cepat2...just tingglakan kata2 kat shoutbox! itupun yang mana adala...Bukan apa, kebanyakan nk komen masti ada word verification tu..sesjujurnya saya malas sikit nk verify..huhu...tu yang just shout jer...
Apapun siap jua kerja menerjah kesemua 79 entri yang dibuat oleh peserta my 2nd GA...
alhamdulillah dalam masa 5 hari jer berlansung ada blogger yang sudi join memeriahkan GA lin yang kedua ni..eh! kejap guna 'saya' kejap 'lin'! ah! aper2 jerla kan...
So, skang masa tuk umumkan adiah dan pemenang jerla erk...
Buat masa ni Lin nak kasi 8 adiah pada pemenang bertuah..2 antaranya yang Lin pilih melalui entri yang agak rajin! surprise! Kalo lin xupload gambar2 adiah aci x? terus jer pos pada pemenang nanti? Nanti bila dah sampai ke tangan pemenang, terpulangla kepada mereka untuk buat review ke tak...boleh?
Kamera xdok bateri malas nak cas...HTC DESIRE lak lum sampai lagi..hehe...kamera DSLR plak abeh stok..
ada henpon burok jer ni...

5 comments:

Hana Kirana said...

Boleh aje... kira haiah tu bikin special nanti... saperlah pemenang tu

cik dah ganu kiter said...

serprise..hehhe..
hrp2 bertuah...

shera haifa said...

wahh..sapa yg brtuah yaa

blog-contest said...

hehe..boleh gk lg srprise gtu hehe

kakyong said...

adkah kakyong bertuah untuk kali ini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget