Wednesday, December 22, 2010

MYAUTHENTIC ZONE OPENING GIVEAWAY


Join ? Klik banner atas tu yer


Lin just nk komen pasal header tu jer.. Rasanya kalo yang lin petakkan kaler kuning tu jadikan header kat kotak line merah tu lagi ok kot...Besarkan sikit saiz...sebab baisanya bila kita bukak blog, mesti nampak header dulu kan...
Pastunya Lin rasala kalo guna kaler putih kat font post tu lagi nampak sebabnya background dah kaler gelap...Rasanya tu jerla nk komen...sori yer kalo tersalah atau terkasar bahasa.

Bestnya hadiah...syok kalo menang tu!Leh pilih2 pulak tu...

Apapun semoga sentiasa sukses yer dalam bisnes! Jatuh bangun adat resam dunia bisnes kan...salam perkenalan dari Lynn azlina


1 comment:

Rosie Posie said...

Thanks sudi join GA.. InsyaAllah akan diperbaiki.. :D sbb baru lagi kan.. so buat GA pon sbb nak feedback from customer :D anyway...best of luck yer~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget