Saturday, December 25, 2010

Sesi menerjah entri...

Salam dan selamat malam...


Tak sangka..ramai jugak yang sudi join GA saya tu...anyway...tadi dah g beli hadiah tuk peserta tapi malas lagi nak transfer n upload...Next2 entri saya akan buat post pasal hadiah tu yer..
Untuk malam ni terasa nak update senarai peserta dan menerjah mana yang sempatla...Yang lum termasuk dalam list tu maksudnya saya lum terjah lagila yer...sabar...hehe...
Penat ni..baru balik dari Melaka...seharian berkampung kat sana...dengan jammed giler2..huhu..cuti am kan...
Okeyla...nak start pengembaraan dah ni...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget