Tuesday, November 30, 2010

.Papa's Birthday Contest


Masih sempat nk join...
hehehe..

Nak teka birthday papa : 29 November 1982

My wishes...

Happy birthday to papa yang charming...semoga sentiasa bahgia bersama simple mama dan two heroes!
Terus sukses dalam kareer...sentiasa murah rezeki dan dipanjangkan umur...
amin...

Due : today! 30/11/10 11.59 pm

Kalo sempat JOINLA SINI




Contest gambar kenangan sekolah dulu2


see! mengulit kenangan ni...
JOin contest by Ida

So, Lin nk pertontonkan gambar ni...


Seragam kan semer...pakai baju kelas yang kitorang order...Ni zaman form5..last year kat MRSM Kuantan...
Kitorang kat roof top tu! akceli xley panjat situ tp dah last2, kitorang semer amik risiko jugak nk bergambar kenangan! Kitorang dah bersama selama 2 tahun sejak masuk mrsm ktn...Semer best2..lagipun kelas kami kelas kesayangan cikgu wan..hehe...dalam kelas kami jugak, kebanyakan berjawatan tau! cayalah!hehe...skang, kebanyakan semer member2 sini dah kawin...ada yang 2 anak pun ader!




DiariNiaga.com : Siapa Mahu Domain PERCUMA ?


Ramai blogger yang menawarkan hadiah domain percuma! suker sangat sbb mmg dah lama teringin nk pakai domain sendiri...best sikit dan banyak kelebihannya.

Kali ni Lin diajak oleh tuan punya penganjur sendiri iaitu sis Ummi Hanie

Syarat2 yang lain boleh didapati di sini k

Untuk pengetahuan korang, sis Ummi ni ada blogshop juga tau, Pink Muslimah Store (di mana cabutan bertuah nanti adiahnya dari store tu)
ada update lagi...sponsor ramai tuk contest ni tau.
Penaja adiah...

Tagline : Di sini bermula...gerbang tempur maya..Nadi usahawan terus mara..

(xkreatifla...hope adalah yag terberkenan sikit2...)


Cindai Boutique 1st Giveaway


Saper nk menang tudung cam dalam gambar di atas?
kenalah join giveaway cik cindai ni...

Pemenang adalah berdasarkan cabutan bertuah yer..manerlah tahu korang bertuah...



Mya Elzara 3th Birthday Giveaway



Adik Mya sangat cute! untung mama n papa!


selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke-3...


Happy birthday 2u...happy birthday 2u...happy birthday adik Mya
Happy birthday 2u...

JOM SEMUA KITA JOIN ----> SINI YER









Jom Terjah Blog AnakDaraDen


ANAK DARA DEN...
MENARIK BUKAN...


HARAP BLOGGER DI BAWAH TERJAH TAU 



nak menang duit 


sumber : google(geng916.wordpress)


Monday, November 29, 2010

OUR FIRST LUCKY DRAW


Ada 12 adiah untuk dimiliki secara senang2 jer...
apalagi..
jom join giveaway ni ramai2....

klik kat situ----> nk join jugak

tarikh tutup : 12/12/10


Contest Shoutbox Comey by Fatin Hanani


Cantik kan shoutbox ni...
Adik Fatin ni mmg suker bab edit2 ni...
Erm...shoutbox Lin beser jer..konpem kalah kalo bab shoutbox comey ni...Harapkan lucky draw jerla

Sesaper yang nk shoutbox comey ni


Tagged : mumun dan ummu umar



'Nina's Collections Giveaway'


Lusa tamatlah giveaway Nina ni..sempat lagi join! hope last2 ni bawak tuah...hehehe..berharap sokmo!
Lin kena tag ngan sis Ummi Hanie...TQ sis...

So Lin nk tagged saper erk...tgk ramai dah join tu...


Hope sempatla buat ga ni...

Due date : 01/12/10

Hadiah menarik menanti para pemenang!
apakah itu?



Cuti-cuti Sekolah Giveaway!


Jom Follow blog Mama Adam dam Lady Lyla (kepada yag belum joinla...)

Itu syarat tau nk join giveaway ni...

Syarat lanjut ----> kat sini

Due : 31/12/10 

Hadiah? lum tahu lagi tp pastinya meriah! 

jom join cepat2...

Lin nka tagged mumun dan ummu umar 


Friday, November 26, 2010

3RD CONTEST : BELANJA SAYA MC DONALD'S

 

kali ni lin nak join contest yang memberikan saya kupon MC’D

BEST TU!

SAPER NK JOIN JUGAK ----> KLIK SINI YER

END DATE : 30/11/10

Thursday, November 25, 2010

GIVE AWAY BULANAN-Bul bul Craft


CANTIK! CUTE!
HOPE MENANG JUGAK SALAH SATU...

SAPER NAK JOIN ----> KLIK JER SINI

Honey shops telah bertukar nama kepada bul bul craft berkuatkuasa pada 1 nov setelah di daftarkan di SSM...dan terima kasih juga terhadap sokongan yang diberikan oleh kawan2...oleh itu saya akan mengadakan GA ni untuk menghargai blogger2 di Malaysia...

2 pemenang akan di pilih...

Syarat-syaratnya....
1) copy gambar di atas dan pastekan di page u all beserta isi pertandingan ini..
2) kena la jadi follower ...tapi pastikan letak jejak (link ) di komen GA ini yer...
3) letak bul bul craft dalam list u all yer...
4)Letakkan sekali tentang blog u all semasa meninggalkan jejak untuk kita promotekan sekali...
5)terbuka kepada semua.........=)

due :  19/12/10


GIVEAWAY PERTAMA YAYA!!


Nak free ticket NARNIA...

JOIN SINI YER KAWAN2KU


TARIKH TUTUP : 01/12/10

sEmPENA bIRTHdAY yAYa...
nk wish...smg hepi sokmo! moga impian terlaksana...


1'st GA CIKGU CT JUNIOR

Nak join GA Cikgu CT plak!

Ucapan sy tuk cikgu ct semoga cikgu sukses selalu dlm karier yer! mendidik anak bangsa...
pastu, buatlah GA lagi pasni..kasi adiah yang best2 camni..hehe

TENGOK HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI SEPERTI DI BAWAH



DUE : 31/12/10

ANNOUNCE : 01/01/11




2nd Giveaway Lucky Number From Zanna


Due : Hingga Terlihat "004742"

Tagged :





Hatiku hati getah Giveaway


Hatiku hati VIVA WIMAX sebabnya aku pakai VIVA dan kejer ngan WIMAX skang! 

KORANG NK JOIN JUGAK ?


Due : 30/11/2010




Contest Pecah Tabung



Sesi meneka syiling lagi ni..
baper agak2nya erk...


Boleh teka xlebih 10x...
so, lin nk teka 10x ar...leh x?hehe


1. RM73.60
2. RM89.60
3. RM110.80
4. RM98.80
5. RM124.40


Harap adalah yang mengena....amin...


NAK TEKA JUGAK ----> KLIK JER SINI








G.A azieda razak Birthday


JOIN RAMAI-RAMAI---> KAT SINI

hadiah :
pemenang pertama : wang tunai RM22
pemenang kedua    : wang tunai RM11
tarikh tutup:
26 November 2010 jam 4.30ptg

ucapan ikhlas buat deq azieda...

Selamat menyambut hari bestday yg ke-22!
dah besar rupanya deq ni...


ni adiahnya...sudilah terima yer...buka dalam bilik tau! banyak tu...macam2 ada!


topup,ole2 dan hadiah misteri percuma!



FOLLOWER YANG BERTUAH  akan mendapat hadiah misteri! 

Tagged :

kehelan
http://kehelan-contest.blogspot.com/

jassani
http://jassnani.blogspot.com

missapple
http://appleitusweetsour.blogspot.com

mumun
http://miss-niera.blogspot.com

sahbanu
http://mulan-sahbanu.blogspot.com

ummu umar
http://mylovelynote.blogspot.com/

aisha
http://ady-shariz.blogspot.com/

zura
http://zura-merrygoround.blogspot.com/

fideila
http://fideila.blogspot.com

kak sharifah
http://effa-k-poh.blogspot.com/

MAHU JUGAK ? -----> KLIK SINI



Giveaway lucky followers


JOIN GA by Nurkhaisha

2 winner bertuah jer..

Tarikh tutup : bila FOLLOWERS cecah 2000



Kelly Amani Online Shop Giveaway


GA ni datangnya dari abbyonlineshop

Komen sikit jer yer..hehe

Nampaknya blogshop ni masih baru ditubuhkan secara online..tp saya xpastilah dah baper lamer...Barangan yang dijual adalah purse dan beg! Branded punya! Chanel...Prada.... saya lihat cantik2 jugak designnya serta harga yang ditawarkan juga amatlah berpatutan...order form ada untuk memudahkan urusan..begitu juga shoutbox! kira okeyla tu...Nak loading pun cepat sbb widget xbyk pun..blog kemas dan xserabot!

Tapikan...hehe..jgn marah yer nk kutuk sikit..(bukan kutukla..just teguran sikit jer yer...)
Warna template (hitam tu) nmpk elegan tp cam xbaper sesuaila...kalo kaler yg meriah sikit lg syok kot!..hehe pastu kan, kalo leh buat background tu xscroll (mean static) lagi ok kot 4 me...

That's all my comments...



Beg saya dah rosak zip dan juga koyak dah...nk beli baru tu mampu beli kalo yg kt pasar malam hok lelong RM10 tu jer...sekali sekala nk jugak merasa pakai beg yg branded! bukan nk belagak..tp nk merasa jer...lagipun hati ni sangatlah berkenan nk pakai tuk raya cina nanti..kan byk kenduri kahwin..kalo orang tegur saya beli mana beg yg cantik itu...
Sudah semestinya saya jawab :  Beg yang cantik ni saya dapat hadiah giveaway dari kelly amani online shop!

 USHA2 SIKIT BRGN BLOGSHOP NI...




PERGHH! BEST GILER KALO DAPAT NI



SAPER NK BEG JUGAK ? ----> TENGOK SYARAT KAT SINI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget