Friday, December 31, 2010

GIVEAWAY DARI SHAWLSAYUCINTA


Xpayah beli pun...meh join GA ni kalo rasa nak dapat shawl free!

Bagaimana caranya?

shawls ayucinta menjadi pujaan...
dahlah cantik fesyen terkini
haraplah ia dapat capai impian..
bergaya sakan cantik sekali

Tutorial lengkap pun ada tau...video dan gambar...meh layan!senang kan..

bentuk video

contoh pemakaian shawl bergambar!


Untuk pengetahuan, shawls ayucinta ni dah pernah masuk KOSMO dan SINAR HARIAN tau!
sila layari BLOG SHAWLS AYUCINTA untuk pelbagai info menarik!

Antara koleksi tudung yang menjadi pujaan dan idaman hati saya ialah...

cantik2 jer semua koleksi yang ada kan...
kalaulah saya dapat...bergaya sakan tahun baru ni...

Jangan lepaskan peluang untuk memliki shawl dari ayucinta skang...
ada masa lagi ni nak join!
sebelum tahun baru...

Lin nak tag myra, tiefazatie dan miza yusof

Pssstttt: semoga ada rezeki dapat shawls dari ayucinta ni...


Thursday, December 30, 2010

Blog Teman Udah Setahun GA


Happy anniversary tuk blog sparklemaneh yang pertama yer!
semioga blog anda terus maju dan sukses!

Lin nak tag semua yang sedang baca n belum join lagi ga ni yer...
Lin tengok dah byk penyertaan...hihi..xtau nak tag saper da...

Adiahnya sangat bestla! shawl polka dot...sangat suka! saya sedang berjinak2 pakai shawl skang tau...best plak rasa...

ga ini akan berakhir pada 31/12/10



GA Coretan Maya 2010



end date : 26 Januari 2011
kepada semua yang baca tu, jomlah join jugak yer...


New Year Souvenir BY CCK

Kephochee nak kasi adiah ekslusif ni...korang nak x? Nak tahu apak dia adiah tu..
jeng..jeng..jeng...




inilah kandungan di dalamnya...

nak wish ni...


Syukur dan puji kepada Illahi...
Semoga tahun baru membawa 1000 erti...

Kepada yang baca entri ini harap korang sudi2lah join jugak yer...


tArikh TuTuP : Seminggu lepas tahun baru!




AM Photography New Year Giveaway 2011


JOIN JUGAK?
KLIK JER BANNER KAT ATAS TU

Tarikh tutup Giveaway ni adalah sebelum 11.59pm pada 31 Jan 2011. Sebanyak 8 orang pemenang akan dipilih secara rawak.

Hadiah Yg Menanti Pemenang
1. Pakej Fotografi bernilai RM150 + Voucher RM50 AM Collection
2. Pakej Fotografi bernilai RM100 + Voucher RM30 AM Collection
3. Pakej Fotografi bernilai RM50 + Voucher RM15 AM Collection


5 Hadiah Saguhati
Voucher (RM5) utk pembelian di AM Collection

Best giler kan adiahnya?
apalagi..join cepat2...
semoga ada tuah dan rezeki buat saya kat ga ni..
amin ya rabbal alamin...


ApenIdariana Anniversary GIVEAWAY

syarat yang senang macam kacang...
sila join manalah tahu anda menang...
(ok x pantu saya ni?haha)

3 orang pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah.
Semoga ada rezeki Lin di tahun baru nanti..
amin ya rabbal alamin...

Mula 30/12/2010 dan Tamat pada 12 tgh malam 08/01/2011



Habis Geledah dan terjah! Aci x kalau.....

Alhamdulillah..
akhirnya saiap jua kejer saya sebagai penganjur GA! sesi terjah dan geledah...
tapi yang dah last2 ni saya xkomen sangat da sebabnya nk cepat2...just tingglakan kata2 kat shoutbox! itupun yang mana adala...Bukan apa, kebanyakan nk komen masti ada word verification tu..sesjujurnya saya malas sikit nk verify..huhu...tu yang just shout jer...
Apapun siap jua kerja menerjah kesemua 79 entri yang dibuat oleh peserta my 2nd GA...
alhamdulillah dalam masa 5 hari jer berlansung ada blogger yang sudi join memeriahkan GA lin yang kedua ni..eh! kejap guna 'saya' kejap 'lin'! ah! aper2 jerla kan...
So, skang masa tuk umumkan adiah dan pemenang jerla erk...
Buat masa ni Lin nak kasi 8 adiah pada pemenang bertuah..2 antaranya yang Lin pilih melalui entri yang agak rajin! surprise! Kalo lin xupload gambar2 adiah aci x? terus jer pos pada pemenang nanti? Nanti bila dah sampai ke tangan pemenang, terpulangla kepada mereka untuk buat review ke tak...boleh?
Kamera xdok bateri malas nak cas...HTC DESIRE lak lum sampai lagi..hehe...kamera DSLR plak abeh stok..
ada henpon burok jer ni...

Wednesday, December 29, 2010

Lin Azlina 2nd Giveaway Riang Ria ditutup!

Dengan ini saya merasmikan GA kedua saya telah tamat!
Penyertaan yang diterima selepas jam 11:59pm arini tidak akan diambil kira...
harap maklum..
saya akan cuba mengupdate secepat yang mungkin hadiah dan senarai pemenang..

harap bersabar yer...
Ribuan terima kasih juga kerna sudi meluangkan masa tuk join GA saya yang diadakan selama 5 hari ini.
Semoga ada rezeki lagi tuk saya buat GA buat kawan2 semua..


Love uols...

2nd Giveaway Lynn Azlina

Assalamualaikum...

Nak join GA saya yer...Senang jer syarat2nya...
  1. Buat entri bertajuk "Lin Azlina 2nd GA Riang Ria"
  2. Follower strawberry-lynn.blogspot.com dan all-contest-ga.blogspot.com 
  3. Beralamat di Malaysia xkisahla duk oversea pun kan
  4. Masukkan blog Lin dalam bloglist korang (xnak buat pun xper)
  5. Letak banner kat GA dalam entri dan sidebar serta link ke entri ini.
  6. Komen entri ini dengan menyatakan link entri anda serta email anda.
  7. Giveaway ni based on lucky draw k...Nak mintak Adik Nisa saya tolong cabutkan undi nanti...Kalo anda kreatif, sila pamerkan kekreatifan anda...hehe
Join dengan riang ria....sehingga 29 Disember 2010 jam 11:59pm
Pengumuman pemenang akan dibuat secepat yang mungkin selepas tarikh tutup yer...Ni last GA tahun ni...Happy new year...
Salam ceria...

Update Nama Peserta My GA

Perhatian kepada semua peserta...


Lin dah update senarai nama ni..boleh x tolong check kot2 ada yang tercicir...
xsempat lagi nak bw ke semua n3...sok nak sambung semula..udah penat...
lagipun ujan2 ni terasa nak tdo jer...huhu..
kalo xde nama, sila inform cepat2 nk update semula yer..
tq


Giveaway By Cik Puan Netty

NAK ADIAH CAM KAT ATAS NI?
KLIK BANNER TUK JOIN DULU

Masa sek.men. dulu saya paling suka subjek FIZIK sbb cikgunta kiut dan suka denda kitorang satu kelas! sokmo kena berdiri atas kerusi! pastunya cikgu tu kira cam loyar burukla jugak..tu yang best! walaupun suka denda kitorang tp kelas kitorang ar yang plg dia sayang...hehehe

Lin nak tag yaya dan cik yana (blogger ni sedang online masa tengah buat n3 ni)

Tarikh tutup : 15 Januari 2011



Domain Percuma dari KhaiZarien.com

Last day nk join ni..xperasan lak..manerlah tahu yang last tu ar rezeki...amin..leh dapat domain free!

ini pulak gambar saya yang agak bersopan..hehe..salam kenal yer tuan penganjur...

kalo jumpa saya nanti sila tegur yer..

Disebabkan arini dah last day, Lin nak tagged semua follower strawberry-lynn yer buat ga ni...
xnak ke domain free...
Last day arini jam 11:59pm



miSz h0neyz 1st c0ntest!


Alahai kiutnya princess bear ni kan..
Kena teka harga sebenarnya ni..

Lin men bantai jerla...
RM199.90

dengan bangganya nak tagged this 2 person...hehe...

SAPER YANG NAK MENEKA JUGAK, DIPERSILAKAN KLIK SINI K!


Sakinhani Giveaway


Tuah ayam nampak di kaki...
Tuah Lin Azlina? kot2 di sini..
hihihihi...

Nak tengok adiah x? ada 3 semuanya...


Lin sangat bermurah hati nak ajak blogger di bawah ni tuk join sekali!
yang lain2  pun jemput join yer...




Giveaway 2010 dari TiniHani.com


Cantiknya felt-tee tu kan..
bertuah sangat kalo saya yang dapat...
sungguh kiut! riben tu pun cantikla...ah!pendek kata semuanya cantik!
Kalo saya dapat tee tu nak tuleh nama LYNN kat baju tu...nak gambar strawberi leh? comelnya..terbayang pulak!

Tarikh tutup : 14 Januari 2011
cabutan bertuah guna random.org

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Terasa nak makan bersantai bak berada di awan biru? Ataupun anda mengimpikan sesuatu yang sungguh romantis tuk yang tersayang? Inilah masanya...di HAVEN pasti menjanjikan impian anda itu menjadi kenyataan!
Kalo tak percaya boleh tanya saudara eyriqazz. Ye x? Meh baca kisah bro eyriqazz jamu selera kat awan dan lihat betapa romantiknya beliau bila buat surprise tuk wife beliau kat HAVEN tu.
Kalau nak lagi detail pasal tempat tu, layari jelah website HAVEN yer...
Saya nak join GA ni manerlah tahu ada rezeki dapat voucher free bro nak kasi! lehla santai2 ngan family nanti...Kalau xdapat voucher pun dapat t-shirt ke jadilah...cash money ker..hehehe..kan bro menang myselangorstory dan churp2!



Orang kata tuah ayam nampak di kaki, tuah saya? ada kat Alisya! hehehe...ye x bro?

Lin nak tag misx miera, cik putri dan lyssa

Saper lagi yang belum join tu, jemput2lah join yer...

Tarikh tutup : 31/12/10

happy new year 2011 bro eryqazz!


Tuesday, December 28, 2010

1st GIVEAWAY LIL SWEET BOX


SIMPLE JER SYARAT2NYA...
JOM JOIN! 
sila klik banner kat atas tu yer

Manalah tahu ada rezeki menang adiah...
kan best tu!
tarikh tutup : 10/01/11


SheNaBizShop Nak Bagi Hadiah!

Saya telah ditag oleh Hana Kirana join GA ni..nway..thanks yer Hana...Pasni sapa erk akan jadi mangsa tag saya..hehehe...nanti klik jer banner kat bawah ni untuk ke blog penganjur tau!



Lambat lagi tarikh tutup ni..30 Januari tahun depan...ada masa lagi sebulan nak join.
Lin bermurah hati nak tag 

ini pulak antara hadiah yang ditawarkan...
jemputlah ke blogshop shena yer...usha2 mana yang berkenan!






Giveaway #3 Suffah Beauty Shop

Kali ni Lin nak cuba nasib lagi join GA anjuran suffah beauty shop ni. Semoga kali ni adalah rezeki pulak...amin...best tu adiah2nya..semua produk kecantikan! produk yang sangat sesuai buat kita2 ni ha...
Jom usha apakah hadiah kali ni.

Pertama - Jungong Slimming Patch KSM Paris (bernilai rm70)Kedua - Super Maxx 5+1 ( bernilai rm55)
Ketiga - 
My Girl 5000mg Collagen (bernilai rm49)

best kan? ermmm..menang tempat ketiga pun jadila...

SYARAT?

silakan join yer kawan2 semua...
sebelum 15 JANUARI 2011 tau!


Monday, December 27, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Silalah KLIK banner kat atas tu kalo anda pun nak join jugak yer...

Tapi...
saya nak tag sis ummi hanie tuk join yer...buat yer sis...meriahkan ga ni..

Giveaway ni sangat unik tau! semuanya berasaskan NOMBOR 1! xcaya? tengok bawah...

Tarikh tutup: 
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan: 
1.1.11 jam 11.11 pagi

Hadiah?

sangat best tau! 


BARANG APA? KLIK LINK KAT BAWAH NI YER
(BESTNYA KALO JADI MILIK SAYA..SEMOGA ADA REZEKI LIN DI SINI)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget