Saturday, December 31, 2011

Tahun 2012

Azam?
Nak pakai ipad 2..aci x???


Selamat Menyambut Tahun Baru 2012


Thursday, December 15, 2011

IfazCollection Giveaway


Jika bertuah, saya nak tudung kaler  ni :)
hehe..banyak songeh plak!
saya telah ditag oleh kakyong untuk giveaway ni.
so, saya nk tag ummi hani untuk join pulak giveaway ne yer..

Sesape nak join,klik ajer banner tudung tu yer


Last date : 31 Disember 2011

Monday, December 12, 2011

2nd Giveaway Comel dari Ummi Iman

KLIK  BANNER YER

Syaratnya mudah saja:

 follow blog ummi iman (jika sudi) - SUDI....
 buat 1 entri mengenai GiVeAway ni dan letakkan entri tersebut di ruangan komen di bawah - DAH BUAT
 macam biasa letak banner di atas di dalam entri dan sidebar blog serta linkkannya di sini - DAH LETAK
 Tag rakan - Cute MUm


Friday, November 25, 2011

1St FAZWA Giveaway


Join GA..
mOOd GA katakan..harap2 adalah rezeki kat sini..dah lama tak menang GA ni.. :)

Lin nak tag cute mum dan sis nana join neh.. jom kasi meriah!


Tupperware Giveaway

Senang sangat...
just jadi follower pastu linkkan kat blog penganjur guna blog ataupun FB


Siapa yang nak join, KLIK SINI




Wednesday, November 23, 2011

Tengok tak Final 8 #TwistiesSuperstarz auditions? Siapa yang patot menang agaknya?

Tengok tak Final 8 #TwistiesSuperstarz auditions? Siapa yang patot menang agaknya?

Twisties is back to uncover Malaysia's next superstar! This is the talent search that helps discover original, raw talents and this year, Twisties will be rocking out at colleges and universities near you.

If you are aged between 18-25 and have any kind of singing talent (solo, band, duo or a group), come over to our audition locations starting 14th Oct. With Nadhira, JD from Pop Shuvit, Rahul from One Buck Short and Sasi the Don as the 4 celebrity judges, be sure to give your best to be selected! Our 4 celeb judges will then coach the 8 potential stars and work together to produce their very own single.

The competition will heat up as the finalists gear up to perform their heart out at the finale concert. Music fans can expect an array of performing styles all geared bringing down the roof!

In the end, what awaits our Twisties Superstars? A spot on MTV, single recording and cash prizes totalling RM30,000! So who is going to be the nation's next-gen celebs? Stay tuned and rock on!


Monday, November 21, 2011

Lin Azlina

Lin Azlina

Gadget Impianku | ♥ Ini blog LYNN ♥

Gadget Impianku | ♥ Ini blog LYNN ♥

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer Barangan kosmetik bernilai RM350 free jer ni. Serius tau..

CABUTAN BERTUAH DAPAT MACARON!

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”


CEPAT JOIN SEKARANG

Friday, November 11, 2011

Vote Dania & Menang Hadiah~ GA 1

Syarat-syaratnya..

1) Vote ~ Baby Hippo Contest


i) Like page : Babymanja Fan Clubhttp://www.facebook.com/babymanjafansclub


2) Tulis nama FB anda kat komen Box entry nie tau.. Nanti susah nak cari nama kalo kat FB..

3) extra 1 penyertaan : Buat entry berkenaan GA nie.

4) Tarikh Tutup: 25 November 2011


Copy paste dari Cute Mum punya entri jer ni..


JOIN SINI..SUPPORT ANTARA BLOGGER

Wednesday, November 9, 2011

November Giveaway! - Sweet Pink Banane Taipei worth RM 360!


comel sangat beg pink ni kan. Kalaulah saya mampu milikinya secara percuma, alangkah bahagianya hidup ini

end date : 11.59 p.m ( Malaysian time) , 30 November 2011


Tuesday, November 8, 2011

GIVEAWAY Herba Maharani Puanbee & Ayujamal

Teruja dengan kebaikan maharani. So, dengan tawakal  dan harapan boleh dapat free dari puan bee dan puan ayu, saya join GA ni.

Dengan syarat yang mudah, jomlah beramai2 sertai!


inilah herba maharani tu

Kalau tak dapat maharani, ada hadiah saguhati yang lain.



Thursday, November 3, 2011

MYSTERIOUS GIVEAWAY BLOG MISS KINAH & MISS PIQAH

memnag misteri kan!

saper yg nk adiah misteri jomlah join k...

klik jer banner tu

lin tag ----> myra dan mawar merah


4th GIVEAWAY DILAZFAMILY


hehe...sempat lagi nk join ni...tarikh tutup arini tau!

Lin nak tag---> mawar mearh dan sis lelafarouk

jom jawab soalan...

Sis Dilaz punya tarikh lahir ialah 2 September 1983 dan berasal dari negeri Johor


Fashion Twister Giveaway


Tamat : 15 Disember

Hadiah menarik menanti anda!



Tuesday, November 1, 2011

Giveaway Like Page


lin nak tag --> tiefazatie, sis fadzilah dan myra

Klik banner untuk lebih lanjut yer

Hope ada rezeki menang topap/duit kt ga ni..amin


Thursday, October 27, 2011

Menang FM Langkawi

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Saya tak on9 hampir 4 harila jugak. So, banyak yang terlepas info...
Sebelum bercuti saya ada join kuiz yang cute mum buat.
Kena teka kat negeri mana cute mum belajar tapi saya siap bagi nama sekolah lagi. Cuma yang upsr tu saya xtau cute mum sekolah mana. Semu jawapan tu saya dapat based on old entry pastu facebook! hehe...
Saya dapat FM Langkawi...
Baru bagi detail semalam.
Maaf yer cute mum....



kredit to cute mum


UNC Giveaway Time!!


join SINI


Sunday, October 23, 2011

2INTIM8 CONTEST : Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti ANDA

Jom join contest by sis nana..
tolong vote jer...
senang jer kan..


nak tahu detail kenalah KLIK SINI




Wednesday, October 19, 2011

Biqque's October Lucky Follower


semoga ada tuah di sebalik bintang tu...
amin..

cepat join sebab 25 hb ni tahulah sape yang bertuah 3 orang tu


Wednesday, October 12, 2011

Fantaghirolynn Giveaway


nak selipar angry bird macam kat atas ni?
Jom join GA ni..



Tuesday, October 4, 2011

100 No yang bertuah!

Alhamdulillah...
Terselit jugak aura lucky tu...al maklumlah dah lama sangat tak join ga ni
Thanks pada kak azatie sebab sudi inform kat shoutbox suruh kasi detail.
Rupanya menang cabutan bertuah.
Dapat brooch...



Ramai lagi yang menang tau. Cuna check kot2 terselit nama korang...

THANKS KAK...


Friday, September 30, 2011

Menang duit Raya auralucky!

Alhamdulillah..rezeki ada di sana



terima kasih pada adik fahmi yer sebab cabut ni k.lin!

untuk keputusan penuh klik SINI

tahniah juagk pada semua peserta yang lain




Tuesday, September 27, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang

Sempat lagi nak join ni..mood pulak tengah baik nak join CGL jer arini..
Rupanya dah GA yg ke-4 kak atie ni buat..syabas kak!
Semoga ikatan terus berkekalan (pesal tetiba ucap ni erk..) sebenanrnya ga ni sempena anniversary k.atie dan HB! Sambung balik ucapan yer.
Semoga KEBAHAGIAAN sentiasa menajdi milik k.atie sekeluarga. Semoga terus sukses dalam blogging...


Simple Lucky Draw By Cik Purple


disebabkan lucky draw ni simple, Lin pun joinla...kan best kalo semua penganjur buat camni..hihi

lin tag ----> nanakimie dan akmafaizal




Monday, September 26, 2011

Kempen Merdeka 2011

Kempen Merdeka 2011

tolong LIKE...

thanks

Sunday, September 25, 2011

Blackrosehunter's 1st Giveaway

Lin join ga ni...
senang sangat syarat2nya...
kalau korang nak join, sila KLIK SINI

Lin nak tag sis lela, tiefazatie , umiliza dan darkrose join ni


Saturday, September 17, 2011

Wanita2u 2nd Giveaway


LIMITED EDITION LUNA BLEU CABANA BOY BODY MIST (TOP SCENT) &2 HADIAH MISTERI.

KALAU SAYA BERTUAH, SENGIH SAMPAI TELINGA KOT :)
BAUNYA HARUM DAN MANIS!
DARI JAUH DAH BERBAU SPRAY NI...PAKAI SIKIT JERLA...

SIAPA YANG TERINGIN NAK JUGAK JOMLAH JOIN GIVEAWAY NI...



Saturday, September 10, 2011

Contest Baby Cute With Baju Melayu/Kurung


TADI MASA BW TERJUMPA CONTEST NI KAT BLOG SIS SUZI.
LAST DAY ARINI NK JOIN...
SEMPAT LAGI..
LIN JOIN GUNA GAMBAR ANAKSEDARA, NISA JERLA... SAYA LUM KAHWIN LAGI :) hehe

saper yang belum join silakan cepat2 yer KLIK SINI

Lin nak tagged mama imaan dan nurhafiz

anak sedara saya..Nisa berumur 2 tahun!



Thursday, September 8, 2011

DUIT RAYA GIVEAWAY BY SYAN PUNYA BELOG

*klik pada gambar untuk lebih jelas*

oleh sebab ni GA aku yang pertama..so banner agak simple and dimple ja..hehe

syarat-syarat penyertaan GA ni..

  • Kena jadi FOLLOWER syanpunyabelog.blogspot.com ni ^^
  • Kena LIKE Fan Pages Facebook SyanPunyaBelog
  • Buat satu entry khas untuk GA ni and link kan ke entry GA ni..jangan lupa letak banner nya sekali yer yunk~
  • Tag kan GA ni kepada 3 orang sahabat blogger korang and make sure dorang tau k 
        Lin nak tag myra, tiefazatie dan cikpuanhady
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 25 SEPTEMBER 2011


LUCKY DRAW DUIT RAYA


masih dalam mood beraya...
ada blogger nak bagi duit raya ni...
tak kisahlah berapa  nilainya kan..yang penting ikhlas...

jom join lucky draw duit raya ni. klik banner kat atas tu yer


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget