Sunday, January 9, 2011

Blog ni asyik dapat BE jer..sian blog se lagi..

Alhamdulillah..walaupun saya agak kurang blogwalking 2-3 hari ini, en.nuffnang masih sudi nak bagi BE baru arini. Ini adalah BE kedua tahun 2011 selepas mendapat BE Pertama aritu.
BE kedua ini en.nuffnang kasi kat blog contest saya kat bahagia Large Rectangle! Mean bertambah lagilah BE kat LR tu...Naperla nuffnang xkasi kat leaderboard erk..kt SS ker...pelik jugak...pastunya kasi kat blog yang sangatlah baru lagi! bukan ket blog personal ni...
Apapun sangat suka hati..
TQ Nuffnang..Murah hati sungguhlah awak ni..hehe...murah hati kat blog strawberry-lynn ar plak...sian blog ni dah lama xdapat BE baru..
iklan baru ----> Maxis Q4 Om Nom Nom Roadtrip

nota : BE kedua tahun 2011


1 comment:

Miza Yusof said...

tahniah kak lyn.miza tak dapat be pun lagi. sedih :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget