Sunday, January 23, 2011

Blog Saya Nak Domain!!


Dah banyak contest yang kasi adiah domain free setahun ni kan...
Kali ni Lin nak mencuba nasib lagi nak join contest ni...manerlah tahu ada rezeki dapat domain baru..dah lama idam ni...


Lin nak tagged



KLIK SINI KALAU NAK DOMAIN FREE SETAHUN

1 comment:

GelakJE! said...

tq sudi join.. syarat nombor 3 di facebook tu blom terlaksana tuh.. pastu, tolong letak link pada tag kat entri tu ek.. senang saya dan org lain blogwalking.. jgn lupa maklumkan pada mereka yang awak tag tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget