Wednesday, January 12, 2011

contest blog ONLY ONE

ini saper erk???

Ini plak saya...


apakah pertalian kami?jawabla...
hahaha..
dia penganjur contest dan saya plak peserta contest!

style saya very simple!
pakai blouse or t-shirt jer..kalo yang berlengan pendek tu kenalah pakai inner cam gambar kat atas tu. Pastu jeans! tudung xley tinggal...skang ni suka pakai shawl tp masih dalam proses pembelajaranla...pastu sandal xminat yang high heel...cukuplah yg 1/2 inch jer.. hehe..nanti sakit kaki n jalan pun xbest kalo high heel ni...Beg pun pakai yag simple n kecik just muat wallet dan henfon suda!
Amacam en.penganjur? my style is so simple kan...

FESEYEN KORANG LAK CANER?
Sampai hujung bulan jer en.blog only one nak tengok fesyen kita ni...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget