Saturday, January 1, 2011

MIAKIDIDDLES Year End Giveaway

Kiut x banner kat atas ni?
apakah di seblaiknya...
KLIK KALO NAK TAHU...

Lin NAK JOIN UNTUK DUA KATEGORI : A & B

Kategori A 
Lin teka ada 15 bungkus kesemuanya...

Kategori B
Untuk aktiviti yg paling menarik hati saya ialah time sis dan family kat botanical garden tu...Yang si Mia kasi makan kat ikan dengan berpakaian kimono! sungguh kiutla...pastu sis dan family pakai kimono tu pun nampak unik jer...bestnya kenangan camtu...lagipun tempat tu cam cantik jer...pemandangan sangat indah!


pemandangan paling best masa sis kat depan bangunan kat bawah ni..cantikla..n masa kat swan! teringin nak pergi jugak...



kredit picture to momma mia






1 comment:

Momma Mia said...

salam sis :)
thanks for joining n good luck yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget