Tuesday, January 4, 2011

New Year Giveaway by Ayeen's Craft!

Kalo  nak jugak craft ni, jom join!

klik banner kat atas tu

Kalolah Lin pny rezeki ada kat sini Lin nak pilih CUTE PACK sbbnya Lin xpandai nak buat kraft2 ni kalo amik yang CRFT PACK tu...mmg surrender ar...tp xkisahla kalo tuan penganjur nak bagi pun sebabnya leh try2 buat kraf lak berpandukan tutorial dalam internet ni.

Entri kreatif? hehe..Lin bukannya pandai nak mengarang dan bukanlah seorang yang kreatif..xperla...kalo ada rezeki, adalah...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget