Saturday, January 8, 2011

PERHATIAN...

Alhamdulillah..saya kini berada di Kuantan untuk bertemu dengan Nisa di mana dialah tukang cabut undi my 2nd GA tu...
Alhamdulillah...saya telah berjaya mendapatkan senarai nama pemenang bertuah yang dicabut secara manual oleh Nisa tadi. Tetapi, saya akan buat pos lain yer...bukan kat pos ni nama pemenang tersebut! Lusa saya akan umumkan awal pagi...gambar belum transfer lagi...Just nak melegakan hati semua peserta bahawasanya saya dah ada senarai nama pemenang cuma belum buat pos khas tuk pemenang jer lagi. 
Harap bersabar yer kawan2...


Maaf dipinta buat semua...

2 comments:

SyUhAdA said...

sapelah yg btuah tu..
smoga syu ye..

eB ezrin said...

puh puh >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget