Thursday, January 13, 2011

T.A.H.N.I.A.H

Alhamdulillah...2nd Giveaway Lin Azlina Riang Ria yang telah berlansung selama 6hari telah berjaya mengumpulkan seramai 79 orang peserta! Sangat2 berterima kasih pada para peserta yang sudi joinkan diri yer..
Hampir seminggu bertangguh nak umumkan pemenang sebab tukang cabut undi jauh sangat. Berkesempatan berjumpa dengan my nephew last saturday..so, terlaksana ar nak mintak Nisa cabutkan undi...
Jom layan2 sikit gambar Nisa ni..gambar agak kabur sebab guna henpon cak ayam jer...(HTC lum order lagi..hehe)
tengah duk memilih yang mana berkenan kat hati...

kena kacau dengan paksu dia...ish!lum cabut lagi tu...berterabur masa tu.kena cabut semula.

dah ada kat tangan nama2 yang berkenan tu nampaknya...

aksi menjerit sangat suka hati bila dapat capai kertas nama dalam talam tu!
cepatlah kasi kat maklong!hey budak ni..hehe

akhirnya......
dapatlah kumpul 5 orang yang bertuah tu...

.
.
.
.
.
.
.
.
nampak x?kabur sikit...


TAHNIAH BUAT SEMUA PEMENANG YANG BERTUAH...

Takdilupakan juga buat PEMENANG ENTRI PENGHARGAAN ---> Jiwa Bahagia

Sila kasi nama dan alamat serta no.telefon ke email azlina6703@gmail.com.
Hadiah? dah ada ni...lain2 seme..so, adiah adalah ikut saper yang hantar detail dahulu yer...3 pemenang terawal dapat souvenier dari Melaka..2 lagi tu cenderahati dari saya sendiri beli tadi kat Kuantan. Lin nak kumpul semua dulu baru pos yer..maybe amik masa kot...harap xkisah yer lambat sikit...
Kalo hadiah dah sampai nanti jangan lupa inform kat Lin yer.

Kepada semua peserta yang tidak bertuah, jangan serik yer nak join lagi GA Lin pasni.
Maaf atas segala keterlewatan nak umumkan para pemenang.

Nota : alhamdulillah..lega..setel satu bab! tinggal nk pos adiah jerla lagi...



16 comments:

nanakimie said...

tahniah semua:)

aanie said...

TAHNIAH SEMUA PEMENANG...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah tuk para pemenang!!

Hana Kirana said...

Tahniah Semua

SyUhAdA said...

thniah kpd sume pmenang~!

ShAfiEYkA said...

ade name sy la..hehe..
alhamdulillah..tenkiu sis ;)

akmafaizal said...

Tahniahlah Para Pemenang..Cayalaaahh

kakngah said...

tahniah pada semua pemenang..

juga utk lynn atas kejayaan GA ini.

zaikulim said...

kak zai dah email..tq

LyNn'Azlina said...

tahniah buat semua..jangan serik yer nak join lagi pd yang kurang bertuah tyk ga saya ni yer...
cayang korang semua...
pemenang..sila email cepat2 yer..nak send sekali semua adiah..senang sikit..

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang :)

Lelord said...

tahniah

cikanna said...

salam n tahniah bt semua yg menang..

ekinashikin said...

tahniah pada yg menang...
xde rezki lagi..hihi

cikpuanhady said...

yeay..thanks buat si kecik tu coz cabut nama auntie..auww..tahniah juga buat pemenang yg lain.. me dah emel..

Jom skodeng : Apa itu Matterhorn?

teratai said...

salam,
tahniah kpd pemenang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget