Friday, February 11, 2011

Contest Aku Dan Kereta


Tengok banner kat atas ni pun dah tau kan..
contest aku dan kereta...
So, lin nak kasi puan penganjur nilaikan gambar ni.

abaikan muka kat atas tu yang dah serabai..jalan jauh! Time ni kt Hentian R&R Dengkil..on the way nk g Trolak...dah penat sangat...

  • Keter ni ownernya dalam gambar tu ar. 
  • First car... 
  • Ni keter emergency masa nak g kejer kat KL. Berhijrah dari Pahang ke KL. 
  • Actually nak dapatkan road tax yang bertarikh 8 MAC (my birthday) tapi xboleh sebab jatuh pd hari cuti! So, dapat 6 MAC jer.Kalo 8 MAC sngla celebrate birthday ngan incik viva ni..yuhuu.. 
  • No. flat keter plak mintak 8384 (my birthday) kat org JPJ tu (g sendiri JPJ masa tu sbb ada bbrp problem) tp no tu jauh sgt lagi..dapat 8x8x...Okla tu kan...
  • Sayang giler kat keter tu...ari kuar keter terus g pasang spoiler dan tinted!hehe... 
  • Kete ni jugak dah pernah tersadai kt bengkel sbb eksiden! terok giler weh...
nak tengok gambar eksiden? selingan jap yer...


Lin nak tag : 



1 comment:

DIDOT said...

salam maulidur rasul..
didot da dtg skodeng..
n syarat2 sume complete..
gud luck k..;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget