Wednesday, March 2, 2011

Giveaway Ummi Hanie [dot] com

Kali ke-3 join ga ummi hanie
Moga2 kali ni ada rezeki...
Nak bodek2 memang tak reti...
Tunggu jerla resultnya nanti....

Tak pandai sangat nk berpantun2 ni...Dah memang bukan seorang yang kreatif pun. Tapi nak mencuba nasib jugak join ga kali ni. Dahla kena buat entri kreatif2, bantai ajerla labu!




Entri paling menarik perhatian Lin ialah Dilema dot com.
Nak tau x kenapa...
sebabnya sekarang ni saya memang bercita-cita nak pakai domain sendiri dan memang dalam dilema jugakla. Saya memang dah selesa dengan dunia blogging dan memang berhasrat nak domain sendiri. Seperti kata ummi hani, penjenaman adalah aspek penting untuk bertahan lama dalam dunia blogging. Lagipun cambestla ada domain sendiri ni. Takdelah rasa takut blog akan luput tumpang kat blogspot kan...
Kepada pembaca di luar sana yang nak join jugak, sila klik gambar banner kat bawah ni yer


Sebelum berakhir, Lin nak wish happy 3rd anniversary buat blog ummi...dah lama tu. Semoga terus sukses yer dear.


Doakan lin nak pakai domain sendiri di hari ulangtahun kelahiran 8hb ni akan tercapai yer.


1 comment:

Ummi Hanie said...

as salam Lin...
thanx join ye dear..n gudluck ;)
mcm ade hrpn ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget