Thursday, March 24, 2011

Pengumuman GA Like & Comment

Assalamualaikum 


First of all mintak maaf bebanyak sebab lambat sangat nak mengumumkan nama pemenangnya. Keduanya mintak maaf sebab terdapat perubahan pada hadiah pemenang. Jangan marah yer. GA yang singkat tu kurang mendapat sambutan tetapi terima kasih kepada yang sudi mengjoinkan diri dalam ga Lin yang ketiga tu. Maybe kena like n post ka FB yang agak melecehkan. Lin dah siap tengok semua entri yang dibuat. Tetapi bab point tidak boleh dipakai sebabnya Lin tak dapat nk tengok wall post peserta samada buat ke tak selagi lum jadi friend. So, Lin just batalkan jer terus pasal point2 tu. TQ pada yang sudi post kat wall FB yer.

Jom tengok senarai nama peserta. Kot2 yang ada join tapi Lin tercicir plak! Lin sedang usha "something" tuk semua peserta ni. Dalam kepala ni fikir nak bagi handmade craft tp tengoklah dulu yer. Kalau nk cepat Lin cari kat kedai jerla..Lin nak kasi kat semua peserta GA Lin sebagai kenangan yer. Sebab tak ramai sangat...rasa xbest lak nak random.org
Harap korang tak marah yer dengan penukaran hadiah ni. Plzzz...jangan marah Lin yer...
Jom check nama anda.



  1. Syu
  2. Ifa
  3. Mama Zharfan
  4. akmarwati
  5. cempaka kuning
  6. qieranna
  7. Efipurpleshine
  8. Myra Jay
  9. Adyshariz
  10. Mrs. Asida
  11. my shaizhar
  12. Cute MuM
  13. Azatiesayang
  14. cikpuanhady
  15. @lyci@
  16. fadwa daud
  17. kakyong
  18. mellow
  19. aanie

Kepada nama2 di atas sila bagi alamat dan no.telefon serta nama korang dalam list ni yer ke email azlina6703@gmail.com dengan
SUBJECT : PEMENANG LIKE COMMENT

Perhatian : Hadiah lambat sikit tau sampai. Harap maklum. Lin akan cuba segerakan mana yang boleh.

TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN GA LIN...






11 comments:

qieranna said...

tima kasih bg hadiah kat sumer...

Cute MuM said...

terima kasih..
dah email details..

fadwa daud said...

terima kasih banyak2..rezeki kami semua:) dah emel details dah:)
THANK YOU!!

Myra Jay said...

Tima kasih Lynn.. Lynn ada dah kan alamat Myra..hehee ")
Takpun nanti Myra emel lain :)

AkmaFaizal said...

Tahniah semua..saya pun dh email. thank u.. :)

~~@lyci@~~ said...

tq bagi hadiah..
dah emel dah ;)

cikpuanhady said...

salam dear..thanks bagi hadiah..me dah emel..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

cikpuanhady said...

me ada buat tq entry..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/03/lagi-rezeki-di-bulan-mac.html

Mrs. Asida said...

THANKS YA!

tiefazatie said...

sis..sori..ifa bru email sis nie..

Adyshariz said...

macih lynn..akak dh email ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget