Saturday, March 12, 2011

Update GA...

lamanya tak berceloteh kat blog contest ni. Dah banyak GA yang saya abaikan dek kerna kekangan masa. Erm..GA yang saya buat tu pun macam tak sempat sangat nak promosikan. Takpela kan..lagi senang nk g terjah...mintak maaf pada semua yang telah join ga Lin tu yer sebab tak terjah lansung lagi..tgk jer...Lin akan cari masa untuk terjah semua dalam satu hari sebab tak ramai sangat pun yang join tu..
So, result memang akan lambat sikitla yer...Nak bagitau awal2 dulu sebabnya time cuti sekolah ni kena plan program tuk budak2 pastu kena settlekan hal tuisyen lagi...
Maaf banyak2 tau...
Lin update pun seringkas yang mungkin jer kat blog tu.
Lin akan segera menunaikan tanggungjawab sebagai penganjur! Dun wori yer..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget