Monday, January 31, 2011

Tudung Mania 2nd Giveaway


Nak tudung cantik kat gambar ni...
Semoga ada rezeki kat sini...

Tarikh tutup : 14 feb 2011

Join jugak? KLIK SINI


Topup Giveaway oleh wowberita.com

klik banner

Topap RM3 untuk dimenangi di wowberita!
10 pemenang akan dipilih...
jawab slogan sikit...

Kalau dapat topup RM3, saya akan...
Sumbangkan ke BERSAMAMU TV3 melalui SMS (InsyaAllah..) 

Sumbangan sebanyak RM2 jerla...RM1 nak topap tuk adik kat asrama!

# RM2 - taip Tabung2

Lin nak tag ifa

Negeri asal : Pahang Darul Makmur (daerah PM)






Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal Dan Berat 2011


sempat ker korang nak  join?hehe

tarikh tutup 11:59pm malam ni...

Lin nak join tuk blog UTAMA ----> http://strawberry-lynn.blogspot.com

Lin rasa blog tu IDEAL jer...Bukan kategori ringan dan jugak bukan dari kategori berat! Sila timbang blog saya nanti yer...

Lin tag sesaper yang amsih belum join dan sempat join yer!




Kontest Blog Cun Lawo Kemas

join? klik banner

Cun ke blog ni?
mestilah tak...
lawo ke blog ni?
juga tak...
kemas x blog ni?
lansung tak kemas!

Abeh tu naper nk join jugak?
Sebab rasa blog UTAMA saya tu cun lawo dan kemas!
(perasan sendiri jer ni...)

Lin nak mencuba nasib kat kontest ni..manerlah tahu tetiba para juri terpikat dengan blog tu!

klik strawberry tu yer tuk ke blog utama Lin!



Lin nak tag :




Sunday, January 30, 2011

Rainbow Chick Resources First Giveaway


Join ga ni...
Adiah 7 types of ribbons..cantik2...

Join KAT SINI sblm 28 feb tau




Saturday, January 29, 2011

Kontest Blog Tercantik



Lin nak join kontest ni...
Cantik ke blog Lin ni?
saja mencuba nasib...

eh!eh! bukan blog ni yang saya nk kontestkan tau

Blog strawberry-lynn tu...

JENGUK BLOG UTAMA LIN TU YER
Mereka juga ada blog cantik dan kena join jugak!


Keterangan lanjut boleh didapati DI SINI

Friday, January 28, 2011

Hati Getah New Year Giveaway


Join lagi GA Cik Getah...Tidak serik walaupun tak bertuah ga lepas!hehe...

Lin tengok dah ramai yang join ni...ermm..saper2 yang terbaca dan belum join lagi GA ni, dipersilakan join yer...
masih ada ruang waktu nak join tu.
kLIK SINI k


GIVEAWAY EYSHA

klik banner yer...

Lin nak join ga anniversary ni...kot2 ada luck!

Lin nak tag sis fadzillah, syue90 dan hot mama

Semoga kekal dan bahagia selalu...

Last date to join : 09 Feb 2011


Contest Teka Bintang


Lin teka ada 167 bintang dalam gelas tu...
men hentam jer...



New Year Giveaway By KedaiGambarKami



Cikgu Zulkeflai (guru) & Catlina (doktor veterinar)
~ Kedai Gambar Kami ~


Saya harap menjadi antara yang bertuah untuk giveaway ini...Alangkah gembiranya bila memenangai photobook di tahun baru ini...(berangan dah ni...)

LIHAT APAKAH SERVIS MEREKA :-

 Photography packages
Photobook
Poster
Blog header/banner /logo design
dll.(update dari masa ke semasa)

JOM USHA HASIL KERJA MEREKA...

Untuk photobook, memang ada pelbagai jenis customer order. Ada yang untuk abadikan saat dapat baby, santai2, majlis hari jadi, kenangan2 percutian dan banyak lagi. Lihat contoh photobook yang telah disiapkan...Kalaulah saya dah tahu dari dulu, mesti nak tempah shoot tuk konvo aritu...dah terlambat...maybe untuk wedding saya nanti ker...hehe..menggatai lak...
Cantik...kemas...berbaloi2...ada free gift lagi tau!

Pakej harga seperti di bawah yer...

*klik tuk imej lebih jelas*

Seterusnya...gambar2 yang diambil oleh Kedai Gambar Kami memang sangat cantik tau! Seyes ni..memang tak tipu...Untuk sesi outdoor, perkahwinan dan sebagainya...Rugi kalau tak tempah ngan diorang ni...Memang ada seni, ada bakat ar orang kata bab2 amik gambar ni...One day, saya pasti gunakan khidmat mereka tuk sesi fotografi santai2 and me as a model! Jangan gelak yer...Geram tengok gambar2 diorang ni ha.







Banyak sangat gambar cantik2...Kalo nak tengok galeri KGK ni singgah kat GALERI KGK yer
Macam2 photo session yang mereka dah buat tau! Semer gambar memang gempak2 gilerla! Wa caya sama lu uols...hehe
Tuk pakej 2011 photoshoot ni plak, pakej sangat2 berbaloi tau!


Oklah..photography sudah...photoshoot pun suda...meh tengok banner/badge yang mereka create plak! dah tentu cantik jugak kan! Oh yer! Design header pun ada tau...fuh! sangat professional ar..malu lak kalo diorang datang tengok header kat blog saya tu!


Kalau nak order header ada 2 jenis:-

1. Pakej Customised design (RM15)
2. Pakej Personalised Design (RM30)

Antara banner/blog badge yang dicreate...


  • Blog logo customised 125 x 125 (standard) : RM15.00 Designer : Catlina
  • Blog logo customised 125 x 250 : RM20.00 Designer : Catlina
  • Blog logo personalised 125 x 125: RM30.00 Designer : Cg Fly
  • Blog logo personalised 125 x 250 @ saiz yang anda minta :RM35.00 Designer: Cg Fly

Kedai Gambar Kami ada juga menyediakan khidmat manipulasi gambar...Nak tengok contoh?


Best kan bila pandai dan tahu teknik ambil gambar dengan cantik serta edit2 ni...Saya sangat teruja bila tengok gambar2 kat Kedai Gambar Kami ni..menakjubkan!

Jangan lupa contact Kedai Gambar Kami

Catlina 0137449963 Cikgu Fly 0197433093 
Email: kedaigambarkami@gmail.com catlina7@yahoo.com ( preferred)

Kesimpulannya...
Apa yang saya suka dengan Kedai Gambar Kami ni?
Saya suka kesemuanya! Menarik perhatian saya...Tapikan part paling best tang kat photoshoot ar( coz saya ni "kaki kamera"!) Photobook yang dihasilkan tampak kemas jer! Nak abadikan saat2 konvo aritu kalo saya bertuah..hehe..takpun gambar2 family...
It's more than meets the eyes!Jom ke KedaiGambarKami(www.kedaigambarkami.com) sekarang!

Thursday, January 27, 2011

Sungguh kasihan...Aku tetap sayangla...

kesian dia...
macam dianaktirikan plak...
bukan apa..tuan umah malas n xde mood nak join CGL skang..
cam berhabuk jer..
Nuffnang pun macam dah tak sudi nak jenguk sini lagi..
sangat kasihan..
Sabar eyr sayangku...
Akanku belai dikau seperti selalu pasni..
Give me some time...




Giveaway baru akan muncul...
Nantikan kemunculannya...hehehe...
Adiah? Agak best berbanding GA 1st dan 2nd sebelum ni...




Wednesday, January 26, 2011

LUCKY LUCKY GIVEAWAY


Lin nak join ga lucky ni..manerlah tahu ada luck!

Terimalah sejambak bunga buat nadiah


JOM JOIN RAMAI2 SEBELUM 10 FEB 2011

Cantik2 hadiahnya tau! Rugi kalau tak join...



Tuesday, January 25, 2011

1st GiveAway Ang Pow Chinese New Year


Hope Lin antara 5 lucky winner tu...

Nak wish Hepi Chinese New Year buat semua yang celebrate...
terimalah...




Nak tag ifa, miza dan mama zharfan






Money Guess


Jom teka!

Tekaan saya : RM189.20

Lin nak tag tiefazatie

Korang nak join jugak sila klik banner yer


OpisMate GiveAway


Salam...

Comey x gadis2 kat atas ni?
mereka ni cik kema dan cik una
opismate...

Sambil2 nak berkenalan dengan mereka...
ada x yang nak g umrah ataupun nak tahu tatacara dsb?
apakata kita usha pasal umrah di al-kiblah travel & Tours ni.

Nak hadiah dr HPA, AVON atau cenderahati?




Monday, January 24, 2011

ASMA'S 1st GIVEAWAY

klik banner atas tu nk join jugak

Saya join GA ini kerana...

  • Nak mencuba nasib kot2lah leh bertuah
  • Saya suka ngan brg2 kiut dan comel felt ni..walaupun saya xpandai buat felt...
  • Saya memang kaki join CGL!
  • Syarat2 GA ni senang dan mudah! Tak perlu tag...hehe
Cepat2lah join yer...Baru tau sis duk kat Kuantan..Nantisaya datang terjah kat gerai sis kat benteng tu yer...



1st GA dari duniakuelken


JOM JOIN GA Ibu Wawa ni

Tarikh tutup : 01 Feb 2011

JOIN? SINI YER

Lin nak tag \


semoga ada rezeki di sini...amin

1st Giveaway dari Lieroseqiemi

"HARUSLA KERONSANG SABAH JADI PILIHAN"

Harap2 salah satu keronsang ni jadi milik saya nanti...

Jom join GA ni plak...
Saper yang masih belum join, SILA KLIK SINI untuk syarat2 seterusnya yer

Tarikh tutup : 28 Januari 2011, jam 12.00 tengahari. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget