Monday, February 28, 2011

Giveaway - Saya Mau Hadiah itu


klik banner nk kipas usb kat atas tu secara percuma k!

cepat join sebelum 28hb feb ni

Kena buat ringkas2 jer...


Sunday, February 27, 2011

Give Away Pertama Dari All About Life


mudah dan senang!
pastilah JOIN!

KLIK BANNER

sYarat2 jangan lupa yer...

end date : 15 Mac 2011

hope ada rezeki dapat bedsheet ker, sandal ker dari B2B Collection...


Friday, February 25, 2011

Lucky Draw Ratu Tupperware

nak join?
klik banner kat atas tu yer

HADIAH : BARANGAN TUPPERWARE

jom join cepat2...based on lucky draw...hope adalah rezeki...amin


Wednesday, February 23, 2011

1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa


Join? KLIK BANNER kat atas yer

Jangan lupa untuk follow penaja 1001 diariku juga

Blogger bertuah lin nak tag



Hadiah best menanti siapa yang bertuah tu



CONTEST : BERAPA JUMLAH KAMBING



Jom teka!

1. 15 ekor
2. 16 ekor

Blogger bertuah nak tag :----> nisa , nini dan azrani


Kalo bertuah dapat rm50!


Giveaway Saja Suka Februari 2011.


kalo saya bertuah, nak kasi anak sedara saya tu mende mainan yang best ni.

nk join jugak?



1st Give-Away By Deekuntum

klik gambar kat atas yer

nak fm london...
hope ada tuah...
amin

lin nak tag blogger bertuah ni
tiefazatie
miza yusof


Tuesday, February 22, 2011

Saya nak first Give away from De'din

Saya nak menang/bertuah hadiah seperti di bawah ni


1st   : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd  :Top up RM 10
3th   :Top up RM 5


SAYA ANAK PAHANG YER TUAN PENGANJUR

blogger bertuah yang lin nak tagged adalah:





YANG SEMPURNAKANKU CONTEST


nk join contest ni?
KLIK BANNER KAT ATAS YER

Kalau tanya soklan siapa yang sempurnakan hidup saya, sudah pastilah inilah jawapannya...

Ayah dan ibu
Itulah permulaan kami
Dapatlah melihat bulan dan
Matahari
Ahai...

Yang dikurniakan dari Ilahi
Ahai...
Ayah dan ibu lah
Mesti dihormati

Ayah dan ibu
Wali dan juga keramat
Pada mereka kita beri hormat
Ahai...
Bagilah tunjuk ajar dan
Nasihat
Supaya hidup
Supaya hidup kita akan selamat

Tanpa mereka..siapalah saya...

love u ma & aboh

Lin nak tag blogger bertuah ni.





NINA'S Ist GA


WANNA JOIN ?
JUST CLICK BANNER ABOVE

Saya layak memiliki Nina's 1st GA kerana....
nina kan baik...saya dah lama tak dapat adiah ni


its a giveaway time!


KREATIF kan...
 bukan calang2 orang yang mampu menghasilkan sesuatu dengan mende2 kat atas tu!

sangat bertuah mereka yang dikurniakan bakat kreatif.

Saper nak join sila klik SINI yer

Pemenang akan diannounce pd 28hb nanti.


Tuesday, February 15, 2011

TOPUP GA UNTUK FOLLOWER LISA

syarat2 ckup simple dn pimple!!

1. WAJIB ada BLOG/FB
2. follow blog ini dan ini.(wajib). like page ini (yg ni takde paksaan).
3.klik link INItolong penuhi permintaan lisa didalam entry tersebu (dgn muka ala-ala kesian ni)
3.buat 1 entry sesimple mungkin.letak la banner blog lisa tu ke, banner bunga tu ke,takde banner pun takpe. asalkan entry tentang GA ni.
4.tinggalkan link dn ID FB/BLOG (wajib)  di comment entry tersebut.
5.utk menggalakan pnyertaan dn bg mereka yg takde mood nk wat entry just follow syarat 1-4,abaikan syarat 3. bg yg rajin wat entry tu, follow syarat 1-4 sepenuhnya. ada kejutan utk anda .tunggu~~:)
6.tarikh tutup: 1mac 2011


Lin copy n paste jer ni tau! 
JOM JOIN!


KLIK SINI 


Saturday, February 12, 2011

CABUTAN BERTUAH BERNILAI RM100

WOW! SENANG NAK MENANG DUIT...
BLOGGER SEMUANYA BAIK HATI...
RM100 X 4 KESEMUA HADIAHNYA TAU.


TQ pada SYU yang sudi tag Lin

BUKTI DAH VOTE NI YER PENGANJUR...


klik tuk tumbesaran...hehe

Lin nak tagged senarai nama di bawah ni untuk turut serta :


JOIN CEPAT2..PELUANG NAK MENANG BESAR NI...

JUST KLIK SINI K

kena vote dan print screen pastu tag rakan!
kot2 menang rm100 lehlah g makan ikan bakar kt Tanjung Lumpur!


Guess The Baby's Weight Contest


Lin nak meneka ni berat Ariff

Rasa-rasanya berat dia 4.78kg!

Lin nak tag kakyong dan ummihani

Join HERE




ChanteQ's 1'st Giveaway


ZONE CHANTEQ NI...KRONI...

Dah follow 3 blog kat atas tu...
Letak kat sidebar dan link pun setel!

Apalagi?

Hadiahnya semua extravaganza!
TAK PERCAYA ?


tamat pada 15 feb 2011

pemenang diumumkan pada 17 feb 2011

amin...mintak2 adalah rezeki kat sini



GIVEAWAY - For Someone Lucky


SEE! NICE kan...

hopefully jadi milikku...

wanna join?



Mama Cyda 1st GiveAway


dah ramai join ni..mujur sempat lagi lin nak join.
mencuba nasib katakan...kot2 ada rezeki...alhamdulillah kan

lin nak tag semua pembaca blog contest ni yer...sbb tgk dah ramai join. yang mana belum tu cepat2lah join yer sebelum 18 feb ni


Mintak2 ada tuah..hehe


Contest & Giveaway Special From Denmark


Contest yang tak banyak syarat pun...
Wajar untuk join! mencuba nasib kat sini
hadiah plak spesel!

Ni pantun tuk demo deh! berkenan x?

Dari Kelate mereka bermula,
Merantau ke Denmark menuntut ilmu ;
Inilah dia Imran dan Alafiza,
Menggapai impian tanpa jemu!.


Mintak maaf yer penganjur amik dulu baru gtau...

NAK JOIN ?





Hsue Craft 2011 Giveaway




CANTIKNYA...
SANGAT KREATIF KAN...

SEMOGA SALAH SATU MENJADI MILIK SAYA...
TERUJA TENGOK KRAFT HSUE NI...

KORANG NAK JUGAK X?

JOM MENCUBA NASIB GA NI...


Lucky Follower GA by MAMAQARI


SEDANG MERAJINKAN DIRI JOIN GA...
MANERLAH TAHU ADA REZEKI BOLEH MENANG BAJU KAT BAWAH NI


cantik...ala-ala korean style kan


Mama Qari...bestnya kalo dapat baju tu...adiah bestday bulan 3 ni...




Friday, February 11, 2011

GIVEAWAY - jom join..

SEMPAT LAGIKAN..LUM KUL 12

SYARAT SEMUA LENGKAP NI...

HOPE MASIH DITERIMA...

NAK ADIAH BEST2 TU...




hope jadi salah seorang yang bertuah...

Join SINI





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget