Thursday, March 31, 2011

Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman


saperla yang bertuah dapat wallet ori ni erk..
kalo saya bertuah, leh bagi adiah buat my dad!

Lin nak tag :

mariah_smile 

umiliza989

imanmom 

UNDECIDED CLOSE DATE...



GIVEAWAY Cendawanpink


Cendawan Pink?
best jerkan...cantikkk...

cerita best saya suka:

sebabnya saya pompuan n mmg betul pun pasal tu..ada kena mengena jugak...
SAPER LUM JOIN, CEPATLAH JOIN YER



Cik Eira Shoppe GiveAway


nak kanta lekap?
jom cuba nasib kat ga ni

click mata tu yer


1st GA DmanjaPenawar


Hamper barangan ERAEDAR Marketing Sdn Bhd
bernilai RM100.00 (gambar akan diupload kendian ya)

**Barangan penjagaan wanita dari UNA Kosmetik
bernilai RM80.00.(Gambar akan diupload kemudian)

***Barangan makanan/minuman keluaran ERAEDAR
Marketing Sdn Bhd. Bernilai RM50.00

kALO TERASA NK MENANG ADIAH KAT ATAS JOM JOIN GA
Klik banner yer

Tarikh tutup : 01 April 2011


CONTEST BLOG PALING SIMPLE


Jangan terpedaya yer..bukan blog jadi ukuran tetapi kena create perkataan!

S : SATAY
I : IKAN
M : MENU
P : PENCUCI MULUT
L : LAKSA
E : EMAK

nk join? klik banner yer

hentam ajerla...

tagged :
AkmaFaizal said...
http://www.akmarwati.com/

deqlis said...
http://deqlis-contest.blogspot.com/

nanakimie said...
http://nanakimie.blogspot.com/



Sunday, March 27, 2011

1st Giveaway Zanariah Tap Blog


saya suka dengan hidup saya sekarang...

berapa erk nak teka...

ermmm...

44.7kg 

lin tag semua pembaca entri ni yer..join tau!


Putihmerahbiru 1st Giveaway


JOIN ? G KAT BUNGA API KAT ATAS TU YER

PUTIH 
MERAH
BIRU

IDAMAN KALBU MESTILAH MERAH!
sebab...
merah itu ada ongggg! menyerlah warnanya...

SILA JOIN YER UNTUK NAMA2 KAT BAWAH NI...hehe



Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!


HABIB, ACIK NAK FM YER...
ACIK NK WAT KOLEKSI NI...

ACIK2 LAIN NAK JUGAK X?

JOM MINTAK KAT SINI




Saturday, March 26, 2011

LUCKY DRAW by MAK DARA



KORANG KENA LAYAN DULU VIDEO TUK DAPATKAN JWPN DI SAAT YANG KE-7!



Jawapan 2 Penyanyi lagu APA KAU RASA
Rina
Yanie


TAMAT ----> 31 MAC 2011

Thursday, March 24, 2011

Kerudung Ungu Giveaway 2011


Mari mari kita memeriahkan lagi GA ni...

Tarikh tutup Isnin minggu depan tau!

Kalo bertuah dapat keronsang atau FM atau adiah MISTERI lain!



Pengumuman GA Like & Comment

Assalamualaikum 


First of all mintak maaf bebanyak sebab lambat sangat nak mengumumkan nama pemenangnya. Keduanya mintak maaf sebab terdapat perubahan pada hadiah pemenang. Jangan marah yer. GA yang singkat tu kurang mendapat sambutan tetapi terima kasih kepada yang sudi mengjoinkan diri dalam ga Lin yang ketiga tu. Maybe kena like n post ka FB yang agak melecehkan. Lin dah siap tengok semua entri yang dibuat. Tetapi bab point tidak boleh dipakai sebabnya Lin tak dapat nk tengok wall post peserta samada buat ke tak selagi lum jadi friend. So, Lin just batalkan jer terus pasal point2 tu. TQ pada yang sudi post kat wall FB yer.

Jom tengok senarai nama peserta. Kot2 yang ada join tapi Lin tercicir plak! Lin sedang usha "something" tuk semua peserta ni. Dalam kepala ni fikir nak bagi handmade craft tp tengoklah dulu yer. Kalau nk cepat Lin cari kat kedai jerla..Lin nak kasi kat semua peserta GA Lin sebagai kenangan yer. Sebab tak ramai sangat...rasa xbest lak nak random.org
Harap korang tak marah yer dengan penukaran hadiah ni. Plzzz...jangan marah Lin yer...
Jom check nama anda.



  1. Syu
  2. Ifa
  3. Mama Zharfan
  4. akmarwati
  5. cempaka kuning
  6. qieranna
  7. Efipurpleshine
  8. Myra Jay
  9. Adyshariz
  10. Mrs. Asida
  11. my shaizhar
  12. Cute MuM
  13. Azatiesayang
  14. cikpuanhady
  15. @lyci@
  16. fadwa daud
  17. kakyong
  18. mellow
  19. aanie

Kepada nama2 di atas sila bagi alamat dan no.telefon serta nama korang dalam list ni yer ke email azlina6703@gmail.com dengan
SUBJECT : PEMENANG LIKE COMMENT

Perhatian : Hadiah lambat sikit tau sampai. Harap maklum. Lin akan cuba segerakan mana yang boleh.

TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN GA LIN...






asleenda 1st GiveAway

lin join ga ni plak..hope ada rezekila..

kalo belum join lagi, jom cepat2 join yer
tarikh tutup : 8 April

Lin tak tau nk tag saper..tag pada yang baca entri ni yer...


Chanteq berHIJAB


sesungguhnya bila kita berhijab ni, nampak anggun sikit..ye x...
pendapat Lin ar...

Jom kita rebut peluang kot2 leh dapat shawl free dari CHANTEQ HIJAB ni..

lucky draw tamat pd 27 mac ni


Wednesday, March 23, 2011

PIKALURVE GIVEAWAY by syafiqah hashim


join ga ni...hope ada rezeki dapat shawl or else...

Lin suka pakai shawl...
Jenis yang Lin suka yang bercorak tu...kena pakai dengan inner awning sebab muka saya bulat!



Tag saper erk...

semua follower dan pembaca entri ini k!



CONTEST SIDEBAR PALING KEMAS


Kiut kan motor tu...
serba pink!
adiah moto ni ker kalo menang erk?
ish! xdela...FM France

Lin nak join contest ni tuk blog personal Lin

Lin nak tag



“Giveaway Special dari ar-rifke.com!! Khas Buat Anda, Ya Anda yang Sedang Membaca Entri Ini!!


Cara menyertai Giveaway Special dari ar-rifke:
1. Buat 1 entri bertajuk “Giveaway Special dari ar-rifke.com!! Khas Buat Anda, Ya Anda yang Sedang Membaca Entri Ini!!” dan linkkan kepada entri ini.
2. Entri itu adalah bebas. Tetapi pastikan ada kaitan dengan:
3. Panjang entri adalah bebas! Pendek pun tak apa.
4. Pemenang akan ditentukan secara cabutan bertuah.
5. Tinggalkan link post anda di bahagian komen.
6. Tarikh mula giveaway ini ialah 13hb mac  dan tamat pada 24hb mac! Sertai sekarang!!
Tiba masanya saya nk berceloteh sikit pasal percutian saya ni. Percutian?ermmm...rasanya sepanjang saya idup ni tak pernah lagi bercuti kat mana2 pulau yang ada kat dunia ni... Tambah2 lagi yang memerlukan saya mengeluarkan duit sebanyak RM40,000 3 HARI 2 MALAM macam saudara ar-rifke tu...Fuhhh! Kena menyimpan mulai sekarangla..Kalo bercuti bagi family saya sekadar jenjalan kat mana2 tempat. Latest percutian yang kami pergi ialah Melaka! Hahaha...tak gempak pun kan! Stay kat umah adik jer..hotel penuh! Sehari suntuk berjalan kat bandar Melaka tu. Dahlah Hari Krismas tau2 ajerla macamna keadaan masa tu.tersangatlah sesak! Apapun sangat happy sebab dapat berjalan bersama family. Saya sempat beli souvenier tuk buat adiah GA saya yang kedua aritu. Saya juga ada buat post pasal percutian sehari saya tu.
Post pasal kat Bandar Melaka xdela plak! Hurmmm...Rasanya itulah percutian yang kira2 benar2 bercuti...yang lain2 tu kira sambil menyelam minum air...hehe...Tak kisahla kan. Janji g jenjalan. Nanti ada duit banyak macam ar-rifke nak ajak family bercuti dan menghabiskan duit kat mana2 pulau kat Malaysia ajerla...

"1st Giveaway Contest Alin Marlini"

Sis Marlini baut ga contest ni..jomlah join reramai...
Sebelum tu wish cket...
happy anniversary buat sis dan husband...semoga kekal dan bahagia selalu di samping family tersayang yer


happy becoming birthday jugak buat sis...semoga segala impian akan terus tercapai...terus sukses yer... ada ros lagi tu!


klik banner yer untuk terus ke blog penganjur...

Lin tag semua tau yang sedang baca ni kalo lum join...


Siapakah Yang Bertuah


Jom join ga TLDM ni...
best tau adiah yang kita dapat..ekslusif semuanya.

Lin nak tag cempakakuning dan tiefazatie

Saya ingin memiliki set eksklusif setem kenangan ini kerana...
saya memang sukakan koleksi drpd anda!

Tarikh tutup : 31 Mac 2011


Tuesday, March 22, 2011

GiveAway Aliesha Kirana Makngah Auni!


COMELNYA...
KIUT...

bukan bodek yer..
Lin nak join GA ni...last day arini...tp still sempat...

Lin tag sesaper yang baca entri ni tau! Korang wajib join yer




Giveaway zalin onceitalk.com


Apalagi? jom join cepat2...coz zalin xtau bila nk tutup..nanti tak smepat plak nak join

Kalokorang nk join jugak, klik jer banner kat atas tu yer

Lin nak tag sis fadzillah join..
Yang lain2 pun dijemput jugak tau! Untung2 dapat topap..hehe


LUCKY DRAW arninas.blogspot.com

klik banner nk join yer

Ada 3 kategori untuk dijoin ni tau. Lin nak join semua sekali!
Hadiah yang best disediakan cam kat bawah ni tau


tarikh tutup : 15 April 2011

jenguk2 untuk info lanjut yer...



Monday, March 21, 2011

cik azie lucky follower


LIN JOIN GA CIK AZIE NI..

HOPE ADA REZEKI...AMIN

TARIKH TUTUP : 23MAC 2011

JGN LUPA KLIK HB YER TUK CIK AZIE...


GA Perkenalan


sempena pembukaan blogshop, ga diadakan untuk promosi.
Jom meriahkan ga ni reramai yer.

Lin nak tag ifa dan miza join tau!

Selamat berkenalan yer...jom berblogging sambil berblogshop!

GA tamat pd 15 april





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget