Tuesday, April 26, 2011

Dress Cinta 1st Giveaway


Untung badan dapatlah dress cantik kat blogshop ni.

Kalau nak join, sila klik buah hati saya kat atas tu yer




Saturday, April 23, 2011

Contest Blog Paling WONDERFUL


Lin nak join blog wonderful lak ni...
saja mencuba nasib... di samping memeriahkan lagi ga blogger

Lin nak pertandingkan blog utamala...


Lin nak tag :
tiefazatie
miza yusof
cute mum
sis lelafarouk
cikpuanhady

Friday, April 22, 2011

Hurry! DiGi's giving away Honda City and iPad EACH WEEK. That's right. And all you need is just one subscription! Try today! #DiGiSenang2Menang

Hurry! DiGi's giving away Honda City and iPad EACH WEEK. That's right. And all you need is just one subscription! Try today! #DiGiSenang2Menang

Contest Blog Saya Smart

Adakah saya perasan? smart sangat ker blog saya ni?
hermmm..apalah salahnya kalau nak mencuba kan..
Untung2 dapat duit cash! Kata orang kalo dah rezeki tak ke mana...Untung manusia tak siapa tahu. Mintak2 jadi macam sabut..timbul!
Blog smart yang saya nak pertandingkan ialah blog utama saya tu.





Lin nak tag mereka2 di bawah ni join sekali.


Thursday, April 21, 2011

Santai Bersama BEN ASHAARI: Vlog HELIZA HELMI - Bahagian 2

Santai Bersama BEN ASHAARI: Vlog HELIZA HELMI - Bahagian 2

Kalo korang nak tengok sambungan vlog heliza helmi bahagian kedua, sila klik link kat atas tu yer...
pasti best! sempoi jer dia...

Cabutan follower twitter bertuah



SAPER ADA TWITTER JOM JOIN

Giveaway : SSC Lucky Follower April 2011 =)


Jom follow..jom jawab survey...

klik banner yer..



Wednesday, April 20, 2011

sumimie-kawai baby collection opening blog giveaway


Giveaway mudah jer ni..syarat tak banyak pun..
JOM JOIN..

Kalo saya bertuah saya  nak cash sebab xde baby lagi..still single..hehe


My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan 1st GIVEAWAY


nk join ga ni kot2 leh menang brgn AVON...

Dah lama tak bertuah ni, manalah tahu ada rezeki kat ga ni kan

Kena tag : saper erk.. 
imanmom 
http://tungkukayu.blogspot.com

~sUsUMaSaM~ 
http://luchiakiera.blogspot.com/



Cik Zai Penang Giveaway


Selalunya cik zai ni join n menang ga..
Kali ni cik zai yang anjurkan ga! Jomlah join ramai2

klik banner cepat sebelum terlambat yer




Contest | Win Hong Kong Disneyland Fridge Magnets & Designer Fabrics!!



Nak menang adiah seperti di atas tak?
Kenalah join dulu contest Little Ros ni

Tapi, korang kena ada facebook tau coz kena LIKE page n vote...

JOM JOIN CEPAT2



Tuesday, April 19, 2011

Jom Join Give Away Aimi !


Ada 10 tempat untuk dimenangi kalo bertuahla yer...
Harap2 Lin ada rezeki kat ga ni hendaknya..Amin

Lin nak tagged semua pembaca tau! Jangan tak buat pulak..kena jugak!

Last join : 30 April 2011



CERIA SIHAT GIVEAWAY


nak menang lactolite?

jom join ga ni. kot2 ada rezeki kan

Nak kurus....hehe


My 1st GA - April 2011

Takde banner nak letak ni..hihi..letak gambar empunya blog ar yer...


Kalo terasa nak join silakan klik gambar kat atas ni yer

tarikh tutup : 31/4/11
adiah : customized t-shirt...



GA from CH with LOVE


nak tak fm CH ni?

kenalah join ga ni dulu yer

Lin tag sis lela farouk join

Monday, April 18, 2011

RUBY DRESS GIVEAWAY


kalo bernasib baik dapatlah dress biru yang cantik tu.

Jadi, kalo korang nak try, klik banner yer

Sunday, April 17, 2011

MUMMY NAK KASI GIFT LAGI!!!!


baiknya mummy ni...
semoga terus murah rezeki...

Lin nak ajak semua yang sedang baca dan belum join supaya meriahkan lagi ga mummy baik hati ni yer...

klik banner tau


Friday, April 15, 2011

6th Anniversary GA @ kakyong.com


Kakyong! nak teka jugak...

jeng jeng jeng...

So entri kali ni, sajer lah nak mengimbau semula detik perkenalan dengan suami daku. Kami kenal tak lama pun.. kenal melalui tepon/sms pada penghujung Januari 2005. Jumpa @ bertentang mata pada 5 Februari 2005. 2 minggu selepas itu, keluarga che abe datang merisik.. dapat lah sebentuk cincin belah rotan. 10 April 2005, kami bertunang.. dan 30 April 2005, kami nikah. 1 May 2005 kenduri belah perempuan di rumah kakyong (rumah yang duduk sekarang ni) dan 2 May 2005 kenduri di Ulu Kinta.

dicedok dari kakyong72.com 

Jadi kakyong nikah pada 30 April 2005

Tag : Sis azni

P/S : jgn lupa follow blog penganjur dan penaja tau

OPENING CEREMONY by EVAROS-SKINCARE.blogspot.com


jom join opening ceremony ni
untung2 dapat sabun aloe vera...






Baby Hannah's 2nd B'day GA


ololololo...comeynya...

semoga baby hannah akan membesar menjadi seorang yang berjaya dalam hidup dan sentiasa mengenang jasa ibu bapa yer...jadi anak yang solehah jugak...
Lin nak tagged kat semua yang baca ni tau! Buat ga greenpanda ni yer. Klik jer banner kat atas tu


Wednesday, April 13, 2011

1st GA ZOELALISA


nak join ga zoelalisa

Untuk yang belum berkahwin macam saya ni dapat hadiah cam kat bawah ni kalo bertuah


SAPER NAK JOIN KLIK BANNER KAT ATAS SEKALI TU YER



1st GiveAway Strawberry

'Create

Kiut jer orangnyer...

MaIzUrA suka makan buah strawberry bersama kicap!

Lin nak tag :

nikaviolet 

 SiBudakKurus 




Saya nak keychain dari Pee Dee


Jom join ga cik azizah!

Tamat pada : 24 April 2011

Nak tag :





'Dayana AZ dan MiszyDian's buat LUCKY DRAW!


Nyum..nyum..nyum..bestnya...
kalo nak chocolate kat atas ni kena join ga dayana dan miszydian ni dulu

klik chocolate kata atas yer

Lin nak tag :






Sape nak menang topap


Kak Jieda yang anjurkan sebab cash out youthsays 1st

Kalo nak mennag jugak, sila klik banner kat atas yer.
Tarikh tutup : 15 April 2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget