Thursday, May 26, 2011

Izzlorna.com 1st Special Giveaway

Lin nak join ga izzlorna ni...mood sedang ada nak join...lagipun dah lama blog tu bersawang! sian kat blog


kalo nak join sila klik banner yer

lin nak tag :

tiefazatie
miza yusof
cempaka kuning

Tarikh tutup : 31 Mei 2011

Wednesday, May 25, 2011

Giveaway Belog Nemomimosh


Lin sdg ada mood ni nak join CGL yang ada...
kali ni cik nemo buat GA nak kasi adiah drpd Zeera Boutique

Lin nak tag mimi , syira dan jieda




Tuesday, May 24, 2011

"Korang Nak Blog Yang Kawaii dan Comell Tak?"


SAYA NAK!!!

SILA BAGI SAYA JADI ORANG YANG BERUAH YER... :)

KORANG NK JUGAK? KENALH JOIN GA

Lin nak tag :







Adyshariz Luckydraw


Hariz..happy belated birthday....

mama kasi apa adiah aritu?
kaklin nk wish smg hariz sentiasa sihat dan membesar menajdi seorang anak yang berguna yer. Semoga tercapai cita2 nak jadi.......(taktau)

Lin nak tag saper erk...


last day arini...manalah tahu ada rezeki di hujung2 ni kan


MJ Birthday GiveAway


myra...

haapy birthday in advance yer..

hope ur dream become true...

jom join! klik banner yer


Saturday, May 21, 2011

Pin Juntai Contest by Ms Red Ribbon


Ms Red nak bagi pin juntai yag comel ni ar... kiut! bestnya kalo saya yang bertuah tu...

Nak teka harga baper ni erk...

Lin teka RM 9.90 kot

kaler pilihan semestinya pink atau hijau




KEYCHAIN GIVEAWAY BY LUNA LANUN


sedang merajinkan diri nak join CGL yang ada ni laju2...hehe

Dah namanya keychain GA, so, mestialh adiahnya keychain! hehe

Luna Lanun yang buat...

Randomizer cara pemilihan pemenangnya!
Nak tengok haidah sila klik banner atas tu yer




Friday, May 6, 2011

Give-away Contest - FromKualaLumpur.blogspot.com


Nak tak alat make-up macam kat atas ni?
 "I have two make-up products to give-away which is the NEW Loreal Paris Glam Shine 6H Lipgloss (RM35.90) and the NEW Maybelline New York Long Extreme Stiletto Mascara (RM32.90)"
Kalau nak.jom join GA ni dulu.
Klik gambar kat atas tu yer


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget