Wednesday, June 15, 2011

BALI: a simple giveaway for fabulous followers


B : Bagilah saya keychain BALI tu...
A : Agak2 kalau saya nak kaler merah tu ok x?
L : Lin ni tak mampu lagi nak terbang ke sana...
I  : Itulah sebabnya harap eqbalzack sudi memberinya!


HARAP2 ADA REZEKI ----> DI SITU


Friday, June 10, 2011

RAYYAN DA'FOUR GIVEAWAY


Buat Rayyan...
Membesarlah sebagai seorang anak yang soleh serta tidak menghampakan  harapan ibu bapa! Jadilah anak yang sentiasa mengenang budi yer...
Selamat hari ulangtahun kelahiran yer Rayyan..
Lin tag mereka -----> ummiliza, imanmom dan sis nana 


Cik Mar Giveaway


Lin nak join giveaway anjuran cik mar ni..mood sedang rajin ni...manerlah tahu ada rezeki...
Lin tag 

Tentang saya...
Sensitif! Mudah sangat mengalirkan air mata..tapi saya seorang yang degil! haha..berdikari...




Sakai 1st GIVEAWAY


Masa untuk join ga blog comel tu.
Sok dah last day tau! saper yang belum lagi join tu silakan cepat2 yer..
Lin tagged ifa, miza dan sis nana join!
Untung badan dapatlah topap....





Thursday, June 9, 2011

Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday


Cute mum buat ga sempena birthday alisha.

seronok jer dania nnt papa dan mama akan bawak g main kat tmn hiburan.
Lin rasa cute mum nak bawak g Genting kot. Sebab cute mum pun g honeymoon kat sana..hehe

saper yang nak meneka jugak tu jom klik banner.

happy birthday dania alisha!


SHERA 1st Giveaway


saper nak join tu, sila klik banner yer


Tuesday, June 7, 2011

GurlsCloset Giveaway


nak join sila klik banner k!

lin nak tagged 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget