Friday, August 26, 2011

Tablet PC yang best!

The Samsung Galaxy Tab 10.1 has finally arrived and it’s out of this world! #samsungTabmy

The Samsung Galaxy Tab 10.1 has finally arrived and it’s out of this world. There are so many reasons to want it! The tablet is very mobile because it’s super light and thin (weighs the same as 1 cup of coffee and is as thin as a pencil!), and its battery lasts up to 9 hours!

What’s more, thanks to its high specs, like the super-fast 1 GHz Dual Core processor, endless data sharing capabilities and the fact that it’s running on the latest version of Android, 3.1 Honeycomb, makes surfing the web super smooth as well as editing and viewing Microsoft office documents an easy breezy job. You can also connect with your friends and family instantly through SNS services and download anything super-fast thanks to its advanced +HSPA connectivity!

In a world where people demand for faster, smoother, slimmer and more powerful devices with more possibilities on the go, the Samsung GALAXY Tab 10.1 is set to revolutionise your world! There’s no doubt that due to the tablet’s convenience, adaptability and mobility, it is here to stay.

Thursday, August 25, 2011

Giveaway Beg Comel daripada kukutanganku(^_^)

Cik Mira Syiraada buat GA..
beg comel jadi sasaranku
cantik, comel dan bergaya...
idamanku selalu...


Kedai Ulala Cantik Manis,
Jual handbag semuanya yang best!


Beg Comel jadi pujaan...
Di hari raya melaram sakan...


Untuk lebih banyak info pasal GA ni apakata kita terjah umah penganjur! -----> TERJAH SINI



Antara koleksi Hari Raya yang menawan kalbu adalah :

cantik beg ni..stripes...hitam itu kan menawan :)

kaler pink ni memang sesuai dengan jiwa saya ni...:)

kalaulah saya dapat memiliki beg ni..alngkah bermaknanya hari raya kali ini...

nak tengok koleksi lain lagi?

SERANG KEDAI FB ULALA CANTIK MANIS
ANDA PASTI TERTAWAN!

Lin nak tag blogger2 yang best ni untuk join jugak






Contest : Cabutan Bertuah Kaspersky 2012


HADIAH
1st : KIS 3 USER / 1 YEAR
2nd :  KIS 1 USER/1 YEAR
3rd : KAV 1 USER / 1YEAR

Lin nak tag tiefazatie, sis lelafarouk dan myra


Tuesday, August 23, 2011

1st Giveaway By Sjb

kalau nak keychain atau FM dari CUBA bolehlah try join ga ni yer

gud lak for me and uols...hehe




2 In 1 Giveaway

Lin nak join ga ni...
Ada rezeki dapat sarung pendrive..
syarat pun snagat senang...


Kalau saya bertuah, saya nak nama LYNN pada sarung tu yer..kat keychain sulaman benang pun sama...


Saturday, August 13, 2011

Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection !


"Bestnya kalau dapat VCO tu dengan free! "

Bukan senang nak senang...

Hadiah yang ditawarkan bernilai Rm66.90

Untuk info lanjut berkenaan penganjur boleh lihat di sidebar yer! Ada 3 link yang mesti anda terjah...



MamaTisya Duit Raya 2011 Giveaway


FOLLOWERS MamaTisya & Fanpage MamaTisya

12 Ogos - 16 Ogos 2011@12.00 tghari 

Friday, August 12, 2011

Syieda_Joy 1st GA


Join ga ni kot2 ada rezeki nak menang topap...

Lambat lagi tutup..

06 September 2011


Thursday, August 11, 2011

Kempen "Giveaway Duet Raya 2011


kalau ada rezeki dapatlah topap di hari raya nanti :)
Jom mencuba nasib...
pemenang akan ditentukan serta merta tau kata penganjur! kena alertla...




Contest Syoknya Dapat Duit Raya RM100


Simple! Tapi jangan lupa...ada banyak kejutan bak kata penganjurnya...

Blog cintairmata ni memang best sebab siapa sangka rupanya blog ini padat dengan info! Antaranya...


cth :
  1. Anting - anting dan selendang
  2. Selendang ala-ala poyo

Jikalau saya berpeluang dapat Duit raya, rasanya itulah antara saat yang paling hepi...hehe..maklumlah dah besar tapi still dapat duit raya kan...

Selamat berpuasa!



Giveaway [Sitiatikah.Com] Bulan Ramadhan


Nak join giveaway ni ? senang saja

Caranya :-
  1. Tulis tajuk entri “Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan”
  2. Pada entri tu tulis yang ada giveaway ni ..
  3. Letak link di comment
  4. Siap
Giveaway :-
RM 260 (RM 100 + RM 50 + RM 50 + RM30 + RM 20 + RM 10)
Domain + Hosting
Topup RM 20
Kad Raya
Keychain Singapore
Keychain Sarawak
1 CD Trust Port Total Protection edition 2011
Tarikh tutup : 20hb August 2011
Menggunakan random.org untuk mencari pemenang ..
Sponsor :-

JOIN SINI YER


Tuesday, August 9, 2011

"#1 GIVEAWAY SIMPLE : NASZ RANDOM CHOICE"


jom join ga  yg simple ni

Last arini jam 10.30 malam..

Pemenang diumumkan jam 11 malam ni tau!




"1st Giveaway FF : Ramadhan Yang Sangat Bermakna"


Lin nak join giveaway ni.
manalah tahu ada tuah...

Sebelum tu nak wish..

Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan berbahgia selalu di temani anak dan isteri! Selamat hari ulangtahun kelahiran...

Lin nak tag sis umiliza, darkrose dan tiefazatie untuk join yer....




Monday, August 8, 2011

Doa Giveaway


kiut jer dia posing kat sawah! hehe

Saya nak menang giveaway sempena Ramadhan di http://megahasz.blogspot.com

alangkah seronoknya kalau dapat telekung tu :)


Nea Flerida nak bagi hadiah!!


nea nak bagi shawl raya!

harap2 ada rezeki...amin

kalau sapere nak jugak jgn lupa terjah syarat2 kat SINI

tarikh tutup : 30 Ogos 2011


Thursday, August 4, 2011

DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF


Tarikh kontest : 22 july 2011 ~ 20 august 2011
syarat2 nya :

1) follow blog mommyYen n ibu shiela latif
2) masukkan link blog mommy & ibu dalam bloglist korang
3) buat satu entri dgn tajuk (DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF). Tepek banner di atas di dalam post entry & sidebar dan link kan pada entri ini.
4) tinggalkan link entry kontest/GA korang kat post entry ini
5) tag 3 orang kawan lain

cara pemilihan pemenang melalui cabutan random

hadiah2nya :

1) tempat pertama kek lapis sarawak + FM
2) tempat kedua kek lapis sarawak + FM
3) tempat ketiga kek lapis sarawak + FM
(hadiah nampak cam sama, rasa kek len2 kot)

saguhati :

berupa keychain (sarawak) untuk 6 orang.


Tarikh Keputusan pemenang pada : 21 August @ 22 August 2011.

lin nak tag ---> AkmaFaizal , deqlis dan nanakimie






CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!


TENGOK! SANGAT MENARIK KAN..
TAPI KALAU MENANG LAGI TERTARIK!
DAPAT DUIT RAYA TAU...nak duit raya kena klik kek kat atas tu!

ADA OFFER UNTUK KEK, BISKUT LAPIS DAN KUIH2...




 semua nampak sedap! cepat terjah!





eyeliners raya giveaway

kalau bertuah, dapatlah eyeliner kat atas ni :) adiah raya...
amin...
Lin nak tag sis umiliza dan sis azni

cepat join yer sebelum 16 Ogos 2011


GiveAway EdY : still beauty


Just follow this simple steps :
1. Buat entry bertajuk "GiveAway EdY : still beauty"... dan paste banner contest dalam entry tu

2. Make sure kat entry korang ada link ke blog  
http://danielzaidi.blogspot.com/
http://edyzaiditravel.blogspot.com/

3. Follow kedua2 blog di atas tadi...

4. Tag at least seorang blogger lain dan make sure dieorg tahu...

5. Tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni...

Tarikh tutup penyertaan pada 11.59 malam, 7 Ogos 2011


Hadiah2 yang bakal menanti anda

Tempat pertama : 2 x Patung Angry Bird



Tempat kedua : 3 x Handphone Stand Angry Bird



Tempat ketiga : 5 x Patung Comel dari Australia



Apa Tunggu lagi???


Kontest Menang Duit Raya

Dah dekat nak raya ni... Kalaulah dapat duit raya memang best kan..Bukan apa..dah besar2 ni, tetiba ada yang sudi nak bagi duit raya terasa bahagianya hidup! Bermakna hari raya...hehe Jadi, saper2 yang dah besar dan nak merasa dapat duit raya tu, jomlah join kontest anjuran puanbee kita ni.


Hadiah2 yang disediakan memang banyak, maklumlah penaja ramai! Manalah tahu ada rezeki kan.
Saya ni kalau boleh nak VCO tu! hehe..dapat yang lain2 pun okey jer...

Cakap pasal VCO ni, puanbee ni salah seorang agen VCO Catalyst ni jugak! Rasanya semua orang dah tahu betapa banyaknya kebaikan yang diberikan oleh VCO ni kan. Rata-rata blogger semua dah kenal produk yang memang berkesan ni. Saya pun sedang mengamalkan jugak sekarang ni. Dah masuk botol yang ketiga tau! Kulit memang semakin okey (kulit saya jenis sensitif dan berjerawat tau) Ada makcik yang tegur kata muka saya dah elok ni...Pastu senggugut saya semakin berkurangan...sakit tu tetap ada tapi taklah macam dulu2...kira boleh tahanla :) Berat badan lak agak maintain...inilah yang best sekali...
Cam testimonial ar plak..tapi memang betul berkesan tau! Cubalah...

Jadi, sesaper yang terasa nak order VCO ni bolehlah berhubung dengan puanbee DI SINI yer

Untuk sesiapa yang nak join contest ni jom ikut syarat-syarat seperti di bawah ni yer :

    • Buat satu Artikle promosi Kontest Menang Duit Raya dan PRODUK VCO yang di jual di blog puanbee.com
    • Terbuka kepada pengguna blog atau facebook (jika facebook boleh buat note )
    • Hantarkan link ke blog Puanbee.com di tempat komen artikle bertajuk Kontest menang duit raya
    • Di bahagian bawah artikle , masukkan ayat seperti di bawah berserta dengan link :
TARIKH TUTUP : 25 OGOS 2011


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget