Friday, September 30, 2011

Menang duit Raya auralucky!

Alhamdulillah..rezeki ada di sana



terima kasih pada adik fahmi yer sebab cabut ni k.lin!

untuk keputusan penuh klik SINI

tahniah juagk pada semua peserta yang lain




Tuesday, September 27, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang

Sempat lagi nak join ni..mood pulak tengah baik nak join CGL jer arini..
Rupanya dah GA yg ke-4 kak atie ni buat..syabas kak!
Semoga ikatan terus berkekalan (pesal tetiba ucap ni erk..) sebenanrnya ga ni sempena anniversary k.atie dan HB! Sambung balik ucapan yer.
Semoga KEBAHAGIAAN sentiasa menajdi milik k.atie sekeluarga. Semoga terus sukses dalam blogging...


Simple Lucky Draw By Cik Purple


disebabkan lucky draw ni simple, Lin pun joinla...kan best kalo semua penganjur buat camni..hihi

lin tag ----> nanakimie dan akmafaizal




Monday, September 26, 2011

Kempen Merdeka 2011

Kempen Merdeka 2011

tolong LIKE...

thanks

Sunday, September 25, 2011

Blackrosehunter's 1st Giveaway

Lin join ga ni...
senang sangat syarat2nya...
kalau korang nak join, sila KLIK SINI

Lin nak tag sis lela, tiefazatie , umiliza dan darkrose join ni


Saturday, September 17, 2011

Wanita2u 2nd Giveaway


LIMITED EDITION LUNA BLEU CABANA BOY BODY MIST (TOP SCENT) &2 HADIAH MISTERI.

KALAU SAYA BERTUAH, SENGIH SAMPAI TELINGA KOT :)
BAUNYA HARUM DAN MANIS!
DARI JAUH DAH BERBAU SPRAY NI...PAKAI SIKIT JERLA...

SIAPA YANG TERINGIN NAK JUGAK JOMLAH JOIN GIVEAWAY NI...



Saturday, September 10, 2011

Contest Baby Cute With Baju Melayu/Kurung


TADI MASA BW TERJUMPA CONTEST NI KAT BLOG SIS SUZI.
LAST DAY ARINI NK JOIN...
SEMPAT LAGI..
LIN JOIN GUNA GAMBAR ANAKSEDARA, NISA JERLA... SAYA LUM KAHWIN LAGI :) hehe

saper yang belum join silakan cepat2 yer KLIK SINI

Lin nak tagged mama imaan dan nurhafiz

anak sedara saya..Nisa berumur 2 tahun!



Thursday, September 8, 2011

DUIT RAYA GIVEAWAY BY SYAN PUNYA BELOG

*klik pada gambar untuk lebih jelas*

oleh sebab ni GA aku yang pertama..so banner agak simple and dimple ja..hehe

syarat-syarat penyertaan GA ni..

  • Kena jadi FOLLOWER syanpunyabelog.blogspot.com ni ^^
  • Kena LIKE Fan Pages Facebook SyanPunyaBelog
  • Buat satu entry khas untuk GA ni and link kan ke entry GA ni..jangan lupa letak banner nya sekali yer yunk~
  • Tag kan GA ni kepada 3 orang sahabat blogger korang and make sure dorang tau k 
        Lin nak tag myra, tiefazatie dan cikpuanhady
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 25 SEPTEMBER 2011


LUCKY DRAW DUIT RAYA


masih dalam mood beraya...
ada blogger nak bagi duit raya ni...
tak kisahlah berapa  nilainya kan..yang penting ikhlas...

jom join lucky draw duit raya ni. klik banner kat atas tu yer


Tuesday, September 6, 2011

2 IN 1 CONTEST BY YANA


ada 2 contest untuk join ni..
lin nak join yg lucky draw jer dulu...

yg photogenic tu tengoklah ganer...hihi

klik banner yer nak join

lin nak tag tiefazatie, myra dan  lela farouk 


First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia


Yang belum  join tu, cepat2lah join sebab peluang besar!
Mnecuba nasib...

Hadiah sangat2 menarik..tapi..
kalau diberi pilihan, saya nak....

Wang tunai RM 50 tajaan Asfandi Ahmad (mata duitan betol...hihi)

klik banner untuk join yer...tengok syarat2...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget