Thursday, October 27, 2011

Menang FM Langkawi

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Saya tak on9 hampir 4 harila jugak. So, banyak yang terlepas info...
Sebelum bercuti saya ada join kuiz yang cute mum buat.
Kena teka kat negeri mana cute mum belajar tapi saya siap bagi nama sekolah lagi. Cuma yang upsr tu saya xtau cute mum sekolah mana. Semu jawapan tu saya dapat based on old entry pastu facebook! hehe...
Saya dapat FM Langkawi...
Baru bagi detail semalam.
Maaf yer cute mum....



kredit to cute mum


UNC Giveaway Time!!


join SINI


Sunday, October 23, 2011

2INTIM8 CONTEST : Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti ANDA

Jom join contest by sis nana..
tolong vote jer...
senang jer kan..


nak tahu detail kenalah KLIK SINI




Wednesday, October 19, 2011

Biqque's October Lucky Follower


semoga ada tuah di sebalik bintang tu...
amin..

cepat join sebab 25 hb ni tahulah sape yang bertuah 3 orang tu


Wednesday, October 12, 2011

Fantaghirolynn Giveaway


nak selipar angry bird macam kat atas ni?
Jom join GA ni..



Tuesday, October 4, 2011

100 No yang bertuah!

Alhamdulillah...
Terselit jugak aura lucky tu...al maklumlah dah lama sangat tak join ga ni
Thanks pada kak azatie sebab sudi inform kat shoutbox suruh kasi detail.
Rupanya menang cabutan bertuah.
Dapat brooch...



Ramai lagi yang menang tau. Cuna check kot2 terselit nama korang...

THANKS KAK...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget