Friday, November 25, 2011

1St FAZWA Giveaway


Join GA..
mOOd GA katakan..harap2 adalah rezeki kat sini..dah lama tak menang GA ni.. :)

Lin nak tag cute mum dan sis nana join neh.. jom kasi meriah!


Tupperware Giveaway

Senang sangat...
just jadi follower pastu linkkan kat blog penganjur guna blog ataupun FB


Siapa yang nak join, KLIK SINI




Wednesday, November 23, 2011

Tengok tak Final 8 #TwistiesSuperstarz auditions? Siapa yang patot menang agaknya?

Tengok tak Final 8 #TwistiesSuperstarz auditions? Siapa yang patot menang agaknya?

Twisties is back to uncover Malaysia's next superstar! This is the talent search that helps discover original, raw talents and this year, Twisties will be rocking out at colleges and universities near you.

If you are aged between 18-25 and have any kind of singing talent (solo, band, duo or a group), come over to our audition locations starting 14th Oct. With Nadhira, JD from Pop Shuvit, Rahul from One Buck Short and Sasi the Don as the 4 celebrity judges, be sure to give your best to be selected! Our 4 celeb judges will then coach the 8 potential stars and work together to produce their very own single.

The competition will heat up as the finalists gear up to perform their heart out at the finale concert. Music fans can expect an array of performing styles all geared bringing down the roof!

In the end, what awaits our Twisties Superstars? A spot on MTV, single recording and cash prizes totalling RM30,000! So who is going to be the nation's next-gen celebs? Stay tuned and rock on!


Monday, November 21, 2011

Lin Azlina

Lin Azlina

Gadget Impianku | ♥ Ini blog LYNN ♥

Gadget Impianku | ♥ Ini blog LYNN ♥

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer Barangan kosmetik bernilai RM350 free jer ni. Serius tau..

CABUTAN BERTUAH DAPAT MACARON!

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”


CEPAT JOIN SEKARANG

Friday, November 11, 2011

Vote Dania & Menang Hadiah~ GA 1

Syarat-syaratnya..

1) Vote ~ Baby Hippo Contest


i) Like page : Babymanja Fan Clubhttp://www.facebook.com/babymanjafansclub


2) Tulis nama FB anda kat komen Box entry nie tau.. Nanti susah nak cari nama kalo kat FB..

3) extra 1 penyertaan : Buat entry berkenaan GA nie.

4) Tarikh Tutup: 25 November 2011


Copy paste dari Cute Mum punya entri jer ni..


JOIN SINI..SUPPORT ANTARA BLOGGER

Wednesday, November 9, 2011

November Giveaway! - Sweet Pink Banane Taipei worth RM 360!


comel sangat beg pink ni kan. Kalaulah saya mampu milikinya secara percuma, alangkah bahagianya hidup ini

end date : 11.59 p.m ( Malaysian time) , 30 November 2011


Tuesday, November 8, 2011

GIVEAWAY Herba Maharani Puanbee & Ayujamal

Teruja dengan kebaikan maharani. So, dengan tawakal  dan harapan boleh dapat free dari puan bee dan puan ayu, saya join GA ni.

Dengan syarat yang mudah, jomlah beramai2 sertai!


inilah herba maharani tu

Kalau tak dapat maharani, ada hadiah saguhati yang lain.



Thursday, November 3, 2011

MYSTERIOUS GIVEAWAY BLOG MISS KINAH & MISS PIQAH

memnag misteri kan!

saper yg nk adiah misteri jomlah join k...

klik jer banner tu

lin tag ----> myra dan mawar merah


4th GIVEAWAY DILAZFAMILY


hehe...sempat lagi nk join ni...tarikh tutup arini tau!

Lin nak tag---> mawar mearh dan sis lelafarouk

jom jawab soalan...

Sis Dilaz punya tarikh lahir ialah 2 September 1983 dan berasal dari negeri Johor


Fashion Twister Giveaway


Tamat : 15 Disember

Hadiah menarik menanti anda!



Tuesday, November 1, 2011

Giveaway Like Page


lin nak tag --> tiefazatie, sis fadzilah dan myra

Klik banner untuk lebih lanjut yer

Hope ada rezeki menang topap/duit kt ga ni..amin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget