Tuesday, November 13, 2012

Saya join GA 2012 Nurul Yui


Simple step to join!

Jom meriahkan GA Nurul Yui ni...

Lin join GA ni sebab nak menang hadiah (kalau ada rezekila..) pastunya nak mengupdate blog contest yang dah lama ditinggalkan ni

Last date : 23 November 2012 ( 8:12pm)

Wednesday, April 25, 2012

First MS ZAYYAD Giveaway


TAG : Cute Mum , Sis MZ , Sis Lela , Tiefazatie dan Fadzilah

Tarikh tutup : 30 April 2012

Harap2 ada rezeki menang hadiah bertuah...amin




Tuesday, April 17, 2012

Ping Dan Menang Wang Tunai di blogr.my!


Apakah blogr.my ?
Merupakan laman untuk ping entri seperti gengblogger.

Apa yang best pasal blogr.my ni?
Tak perlu mendaftar. Cukup ada akaun facebook atau twitter untuk log in ke blogr.my dan ping entri kita. Paling best admin dah upgrade supaya kita boleh ping entri lama! Bukan sekadar pos terkini jer...hebat kan

PALING BEST???
PING DAN MENANG RM100...Bukan main2 tau.  Jom sama2  terjah ke blogr.my untuk keterangan lanjut.



klik banner atas ni pun boley



SYARAT-SYARAT :


Monday, March 19, 2012

Semak saman PDRM

Info sekali sekala supaya blog ni tak sunyi dek tuannya yang sedang layan mood ke laut...huhu



Semakan Saman PDRM

  • Untuk SEMAKAN SAMAN TRAFFIK:

    Sila layari: http: //www.rilek.com.my/pdrm/index.php
  • Untuk SEMAKAN SAMAN MELALUI SMS DAPAT:

    Taip "POLIS SAMAN (no. kenderaan atau no. kad pengenalan)" dan hantar ke DAPAT / 32728

    Contoh : "POLIS SAMAN ABC1234" Hantar ke  DAPAT / 32728
  • Untuk SEMAKAN SAMAN MELALUI SMS (Celcom):
    Taip "SAMAN (no. kenderaan atau no. kad pengenalan atau no. syarikat)" dan hantar ke 32232

    Contoh : "SAMAN ABC123" Hantar ke 32232

Thursday, March 15, 2012

Giveaway : Saya Nak Menang !!


Korang ada masa lapang tu jomlah join ga ni...
simple step jer

follow n like n click!
more info click banner above plzzz....

30/3/2012


1st Give Away by Sheda


JOIN...

List of sponsor:
1. cik zombie 2 x bracelet
2. cik Ainna brg watson (updated)
3. yuko ichiro suprise... (updated)



TARIKH TUTUP : 15 MAC 2012


TAG ------> Cute mum dan kakyong

Saturday, March 3, 2012

Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY

Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY:





Salam sejahtera kepada peminat kek lapis, disini kami mengadakan GIVEAWAY Kek Lapis Sarawak kepada sesiapa sahaja yang ingin menyertai. 

Cara Penyertaan:
1.Copy entry ini tanpa mengubah apa-apa bermula dari perkataan "Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY" dekat atas tu sampai "WoahZone.Net" pada bawah post ini dan postkan di dalam blog anda. Caranya highlight entry ini kemudian tekan "Ctrl + C"kemudian pergi ke post anda kemudian tekan "Ctrl + V" tanpa mengubah apa-apa pun. 

2.Kemudian email kepada kami link post blog yang anda buat tadi kekeklapisborong@gmail.com agar mudah untuk kami membuat cabutan. Jika anda tidak mempunyai blog boleh mendaftar percuma di blogger.com. Kami menerima walaupun blog masih baru. Apa sahaja format blog kami akan terima.

p.s Hubungi kami melalui email keklapisborong@gmail.com atau SMS 013-5711762untuk sebarang pertanyaan mengenai GIVEAWAY ini =)

"Pemenang akan dibuat melalui cabutan!"


*Setiap SEORANG dari 5 pemenang bertuah akan mendapat 2biji kek lapis daripada kami bernilai RM25 setiap satu keseluruhan RM50. 

*Pemenang boleh memilih kek kegemaran mereka dan akan dihantar dalam masa seminggu selepas GIVEAWAY ini tamat.


Tarikh tutup penyertaan adalah 13/04/2012 atau lebih awal bergantung kepada penyertaan.

Pesanan penaja:

Multiple domain web hosting in a simple definition is a hosting plan that can support or let you host more than one domain name. Sometime it also known as unlimited domain hosting because for some hosting plan it give the advantage to users to host as many domains as they want in one hosting. There are so many hosting plan that you can choose between thousands of web hosting provider companies all over the world. Most of them offer similar features to attract the customer and the best part is you can get the best for you at a very low price.

Multiple domain web host always come with other great features that needed by any websites whether it the new site or the old one. Because of the high competitive in providing the best for buyers between the hosting companies it give so much benefit to buyers. There are a lot of great features offered to eat up their competitors.

There are many cheap multiple domain web hosting plans that you can choose and most of it are at a very affordable price. Most of these web hosting plans not just offer the multiple domain hosting or the unlimited domains but also provide you other great features like unlimited email, unlimited web space, unlimited bandwidth and unlimited MySQL databases. All these features are what you really need to improve your business because you need the best to become the best and that what I believed.

Regards

Monday, February 27, 2012

Giveaway choco rerama biru


Choco dan rerama biru

Jadilah choco rerama biru giveaway...

Last minute join. Sok dah last day...saper yang masih belum join tu silakan join cepat2 yer. Klik jer banner

Jom tengok hadiah2hadiah yang hebat tu


2 sachet botanical drinks + 1 sachet susu kambing + 1 sachet sphyru coffee
 untuk 3 pemenang

12 pcs chocolate ala-ala cake-pop untuk 1 pemenang


9 pcs chocolate untuk 1 pemenang


crotchet bookmark daisy untuk 1 pemenang

12 pcs chocolate untuk 1 pemenang 



Monday, February 20, 2012

28th Birthday Giveaway


Hadiah yang kami sediakan seperti berikut :

Tempat Pertama :
- 1 kotak Pad Herba Avail
- 3 peket Green Fit
- 3 peket Kopi Kacip Fatimah

Tempat Kedua :
- 1 kotak Pad Herba Avail (Pantiliner)
- 2 peket Green Fit
- 2 peket Kopi Kacip Fatimah


Tempat Ketiga :

- 1 kotak Pad Herba Avail (Pantiliner)
- 1 peket Green Fit
- 1 peket Kopi Kacip Fatimah
************************************************

GA ini berlangsung
09.02.2012 ~ 23.02.2012



Ucapan :

" Semoga awak dan suami sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik serta memperoleh keberkatan dalam hidup. Diharapkan juga semoga keharmonian rumahtangga sentiasa berkekalan sehingga ke akhirnya...."

Sebagai rakan maya, saya nak bagi present ni untuk kamu berdua...


kek 3 tingkat..hehe...lilin dah siap nyala tu

i.y.o.u first giveaway


Simple jer syaratnya..

Jom join kawan2...

tag : cute mum , kakyong, ummi hani

TARIKH TUTUP
22 FEBRUARI 2012 @ 12.00AM


NEW YEAR GIVEAWAY by RARA NASUHA


tag :

lela lelord
nurul dania
fadazilah kamarudin
nisa azman

Hadiah best...

  • Tudung bawal Dian Pelangi (1 pemenang) 
  • Bracelet (1 pemenang)
  • Topup RM5 (2 pemenang)
  • Kpop bookmarks (2 pemenang)
  • Shawl (2 pemenang)
  • Contact lens :The Ariale Series 14.5mm - Black / Brown(1 pemenang)
Hadiah untuk top referral
Necklace (1 pemenang)



Due date : 28 FEBRUARI 2012

Saturday, February 18, 2012

I Luv Dad Giveaway @ lindarosman.com

Nak join jugak..
Last day arini tapi tak bagitau pukul berapa..harap2 pengannjur sudi menerima entri ni lagi..



Nak hadiah t-shirt cute ni..


Wednesday, February 15, 2012

IntaNBerliaN's First Giveaway

Tengah ada mood ni...join GA yang ramai sponsors..peluang tu cerah sikit bila banyak hadiah kan...Apapun, yg pning kita bantu membantu support blogger. Kali ni GA daripada IntanBerlian. Pertama kali buat ni dah ramai yang sponsor tau! Nak tahu siapa yang sponsor?

Ramai kan? Kena follow blog serta like fanpage mereka tau!

Kalau nk join, klik banner kat bawah ni


HADIAH2 ADALAH SEPRTI : 

SPONSOR : House of Pines (1 pemenang)

Perfume guess by marciano 100ml

SPONSOR : The Bag Galore (1 pemenang)

Bag
SPONSOR : Gojez Houz (3 pemenang)

Collagen Dust (Pure Collagen Powder) 30g RM45.00
 
Egyptian Magic Cream Trial 10g RM15.00

Softfea Beauty Essence 2 in 1 Set (Sabun Bio White + Night Cream Softfea Bio White) RM39.90

SPONSOR : butikpinkku (3 pemenang)

Shawl Maria

SPONSOR : MIz IrYa Boutique (2 pemenang)

Tudung Ekspress

Syria (inner n body yang berasingan) - corak leopard

SPONSOR : Scarf Sweethoney (1 pemenang)
Shawl & Ribbon Clip (Gambar hanya sekadar hiasan)

SPONSOR : Moe Closet (1 pemenang)

Pashmina Stripey, Shawl duo Tone & Inner hitam 

SPONSOR : Fashion Twister (1 pemenang)
Facebook Fashion Twister

 
Rantai + theme premium (wordpress only)
  
SPONSOR : Pretty Lens Store (2 pemenang)
Contact Lens any color and power

SPONSOR : Shuhadah Bajuibu (2 pemenang)
Blog Shuhadah Bajuibu 
Fanpage Shuhadah Bajuibu




Gugu Swadle Pod / Bedung Bayi (Hadiah mungkin corak berlainan)

SPONSOR : BabyIbu Shoppe (1 pemenang)

Botol Weego Pink- 9oz - RM69
SPONSOR : Coklatmanis2u (1 pemenang)

Coklat Praline 21 cavity

SPONSOR : Dewi's Artwork Station (1 pemenang)

Round box. dalam boleh isi barang.. 'freshly bake'

SPONSOR : SUKA Collection (1 pemenang)

Penghias Pintu "Welcome"

SPONSOR : NADICRAFT (1 pemenang)
Bantal.. Tulisan ikut kehendak pemenang

SPONSOR : Craft n Crochet (1 pemenang)

Coin Pouch

SPONSOR : InDiana BouTiQuE (2 pemenang)

Hadiah yang ditaja : TUDUNG

SPONSOR : Cik Pingu (2 pemenang) 
Blog Cik Pingu

Hadiah yang ditaja : Belum Diketahui (Nanti dah dapat gambar, saya upload gambar)

SPONSOR : QasehnyaRania (10 pemenang)



SPONSOR : Fieda Rafli (1 pemenang)
Blog Fieda Rafli


Keychain from Terengganu

Hadiah dari IntaNBerliaN

 RM30 (1 pemenang)
RM20 (1 pemenang)

Sekadar gambar hiasan.. (hadiah sebenar mungkin design berlainan)

Brooch Karisma (5 pemenang)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget