Monday, January 23, 2012

DOUBLE GIVEAWAY BY CERITAINDAHKAMI.COM


cantik banner ni kan. Kiut sangat...

Lin tengah rajin nak join ga ni... lagipun tanda sokongan antara blogger kan.

Sebelum buat entri ni tai, setelkan dulu syarat2 yang diperlukan. Ada beberapa page yang kena like dulu. Gud lak tuk semua contest tu yer sis! Pastu follow blog sponsors! Hurmm..hadiah best tau! Rugi saper tak join...

Referral takde saper pun. Dah memang selalu bertandang ke blog ni, tetiba ada giveaway, join jerla sementara ada masa dan rajin ni...hehe

 Lin dah like page fb cikpuanhady dan juga follow tweet dah

Oklah...dah siap semua syarat..nk tinggalkan link entri jer lagi.
Harap2 ada rezeki! aminnnnn....

Nak join silalah klik banner kat atas tu yer. 

pastunya kalau sesiapa yang tahu pasal ga ni daripada Lin, sudi2kanlah tinggalkan link entri ni sabagai referral korang yer..kalo tak sudi pun takpela...



Double Giveaway by ceritaindahkami.com dianjurkan oleh Notre Belle Histoire, dengan kerjasama oleh SNUUSMa Belle ShoppeLLEAH AYEISA CO.Al ShawlsJust with PB dan Kittyshawls


1 comment:

cikpuanhady said...

salam terjah..good luck dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget