Monday, January 23, 2012

The Contamination Giveaway by Killjoys


Lin nak join cikpuanhady dan kakyong

tarikh tutup : 2 Februari 2012


SPONSOR ! (Stuff) :)




(2 pair Of Lens)
Dalisha Collection
(1x lens candy series)


 Misz Qhalis
(Topup 10)
 

Misz Adel 
(fb topup rm5x3)


 
FDC (FashionDisastersCollection)
FDC (FashionDisastersCollection)
(1xMP3)
(3x necklace)








JSC 
JSC

(inner/shawl/skirt)




Pearl Closet
Baucar Rm15 x 5
Baucar Rm10 x 5
Baucar Rm5 x 5

Kitty Shawl
Kitty Shawl

1shawls polka dot
20pcs pin cute collection


kbhoolan
1 x Inner neck


(2xPerfume 50 ml) 

Wardrobe Collection 
5 keping Rebate voucher bernilai rm20
Discount 10% for yr fan n friends



(Pelbagai Jenis Shawl)
 

Annur Galery
Annur Galery
(shawl/inner neck/Long Dress)



MiszShida
(mouse pad/laptop cover)


 SSP
SSP
3x helai shawl plain (bright colour), 

1 helai shawl plain (ada jagit bunga),
1 shawl corak.


Sponsor ! (Blog Stuff)


Misz Ebell
(10 Bloglist)

 (5xdoodle)



Misz Elin
(2 header)



Misz Wany
(2header + 2banner)



Capital C
(3x edit Denim)(5xheader)


Misz Poison 
(edit 2 denim)(10 bloglist)


 Miss Qaireen
(edit 2xheader)

Misz Inas 
(rivew blog)

HARAP2 ADA REZEKI MENANG APA2 JERLA DALAM GIVEAWAY NI


DOUBLE GIVEAWAY BY CERITAINDAHKAMI.COM


cantik banner ni kan. Kiut sangat...

Lin tengah rajin nak join ga ni... lagipun tanda sokongan antara blogger kan.

Sebelum buat entri ni tai, setelkan dulu syarat2 yang diperlukan. Ada beberapa page yang kena like dulu. Gud lak tuk semua contest tu yer sis! Pastu follow blog sponsors! Hurmm..hadiah best tau! Rugi saper tak join...

Referral takde saper pun. Dah memang selalu bertandang ke blog ni, tetiba ada giveaway, join jerla sementara ada masa dan rajin ni...hehe

 Lin dah like page fb cikpuanhady dan juga follow tweet dah

Oklah...dah siap semua syarat..nk tinggalkan link entri jer lagi.
Harap2 ada rezeki! aminnnnn....

Nak join silalah klik banner kat atas tu yer. 

pastunya kalau sesiapa yang tahu pasal ga ni daripada Lin, sudi2kanlah tinggalkan link entri ni sabagai referral korang yer..kalo tak sudi pun takpela...



Double Giveaway by ceritaindahkami.com dianjurkan oleh Notre Belle Histoire, dengan kerjasama oleh SNUUSMa Belle ShoppeLLEAH AYEISA CO.Al ShawlsJust with PB dan Kittyshawls


Thursday, January 19, 2012

Giveaway LIKE, KOMEN & MENANG!


Senang nak menang!

syarat :

Buat entri dan tepek banner penganjur! Link balik tau
Like page!

done all!

Semoga sukses dalam bisnes yer... nak rasa coklat coral tu...


Friday, January 13, 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh


Mega Giveaway...

Jom join!

Lin nak tagged :

Teringin nak handbag tu...

Semua cantik2 kan

semoga ada rezeki di permulaan tahun ni



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget